Milyen mozdulatokat végezzek esti edzésként?
Bocs egyszerűen a címet olvasva nem tudtam kihagyni. Tudom, velem van a baj.
Szóval először is este felé én inkább a nyújtásokat javasolnám, mert az edzés után felpörögve nem tudnál jól pihenni. Szóval inkább késő délután jobb. Maga a gyakorlat, amit érdemes csinálni: ha kezdő vagy, akkor a következőket ajánlom:
-női fekvőtámasz [link]
-láblendítések előre, oldalra és hátra: itt csak annyit fűznék hozzá, hogy ne lendületből, hanem enyhén lassítva a hatásosak.
-lábemelés: ezt az ágy szélén kényelmesen megteheted, és a csípő izmaidat is edzi. [link]
-guggolások: ezt gondolom ismered, annyira figyelj, hogy ezt is lassítva, lendület nélkül, kevesebbet csináld, mert úgy ér többet.
-híd: ez pedig a világ legjobb gyakorlata, mert edzi a derék környékét, és a lábak hátsó részét (combhajlítók), nem is beszélve arról, hogy a gerinccsigolyákat kényszeríti az egészséges elhelyezkedésre. (Nem fog fájni később a hátad.)
-kitörés: formás hátsó és combok [link]
Ezeket nem feltétlen kell egy napra tenni, és inkább többször csinálj kevesebbet, nem a darabszám a lényeg a gyakorlatokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!