Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen mozdulatokat végezzek...

Milyen mozdulatokat végezzek esti edzésként?

Figyelt kérdés
Mármint először be kell melegítenem tudom de mondjátok meg hogy pl először hajolgass a lábadhoz tízszer utána érintsd meg a sarkad vagy ilyesmi. Előre is köszi. 14/L

2014. márc. 10. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Te SNI-s vagy?
2014. márc. 10. 20:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Hívd át a pasidat, első gyakorlat h térdelj le...
2014. márc. 11. 00:18
 3/7 A kérdező kommentje:
KÖSZI EZEK AZTÁN A NORMÁLIS VÁLASZOK -.-
2014. márc. 11. 15:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Bocs egyszerűen a címet olvasva nem tudtam kihagyni. Tudom, velem van a baj.

Szóval először is este felé én inkább a nyújtásokat javasolnám, mert az edzés után felpörögve nem tudnál jól pihenni. Szóval inkább késő délután jobb. Maga a gyakorlat, amit érdemes csinálni: ha kezdő vagy, akkor a következőket ajánlom:

-női fekvőtámasz [link]

-láblendítések előre, oldalra és hátra: itt csak annyit fűznék hozzá, hogy ne lendületből, hanem enyhén lassítva a hatásosak.

-lábemelés: ezt az ágy szélén kényelmesen megteheted, és a csípő izmaidat is edzi. [link]

-guggolások: ezt gondolom ismered, annyira figyelj, hogy ezt is lassítva, lendület nélkül, kevesebbet csináld, mert úgy ér többet.

-híd: ez pedig a világ legjobb gyakorlata, mert edzi a derék környékét, és a lábak hátsó részét (combhajlítók), nem is beszélve arról, hogy a gerinccsigolyákat kényszeríti az egészséges elhelyezkedésre. (Nem fog fájni később a hátad.)

-kitörés: formás hátsó és combok [link]

Ezeket nem feltétlen kell egy napra tenni, és inkább többször csinálj kevesebbet, nem a darabszám a lényeg a gyakorlatokból.

2014. márc. 11. 22:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm utolsó válaszoló :) Sokat segítettél :)
2014. márc. 14. 13:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Szívesen. :) Amúgy 1 link most nézem h lemaradt, az pedig a híd (kezdő változat): [link]
2014. márc. 14. 22:16
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. márc. 21. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!