Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tomegeles. A szinte hibatlan...

Tomegeles. A szinte hibatlan etrendem ellenere miert zsirosdok?

Figyelt kérdés

Csirke,rizs,zab,turo,omega3,emeszto enzimek,b vitamin,feherje turmix.Csak ezeken elek.Persze minden kivan pontosan szamolva mit mikor mennyit.

Akkor mi a francert zsirosodok?

169cm 80 kilo vagyok most.

most Kb 20%os a testzsirom.Mar rosszul vagyok magamtol:)

2014. márc. 8. 07:47
 1/8 Scitec0203 válasza:

Szoktál csalni? döntsd el magadban.

Eleget mozogsz ahhoz hogy ne kerüljön fel zsír?

2014. márc. 8. 08:03
 2/8 Scitec0203 válasza:
Figyelj hiába tömegelsz de heti 2 alkalommal menjen az aerob, kardió edzés
2014. márc. 8. 08:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert a hibátlan étrend csak propaganda.
2014. márc. 8. 09:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Azt hogy zsirosodsz e vagy nem nem a kajàk tisztasàga fogja befolyàsolni. A kaloriaplusz mértéke ès az edzesed minősége. Nem azért hogy csalsz e vagy nem.

Tehat a valas:

Egyel picit kevesebbet/edzz kemènyebben( ez azt jelenti hogy hamarabb emelsz a súlyokon)

2014. márc. 8. 09:07
 5/8 dirtboy ***** válasza:
vegyél visszább kicsit a ch-ból
2014. márc. 8. 09:17
 6/8 anonim válasza:

a leggyakoribb hibák:

- túl sok fehérjét eszel. ha ész nélkül eszed a fehérjét érdemes realizálni, hogy a szénhidráttal megegyező kalóriatartalma van, és a fölöslegesen bevitt fehérje vagy szénhidrátként vagy zsírként kerül felhasználásra

- túl sok a szénhidrát

- kevés a kardio

mivel 169 centi vagy erős valószínűséggel egyszerűen túl sokat eszel tömegnövelés címszó alatt.

2014. márc. 8. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Valami nagyon nincs rendbe nállad :D

ÉN PL :

2x tskg fehérje és 4x tskg CH.

Heti 4 kemény edzés, a kemény szót nem csak odaírom, nagyon kemény intenzív edzés megy.

Nem kardiózok és nem aerobozok mellette.

Tömegelek.

Havonta feljön 1.4 - 1.5 kg kb.

Nem érzem a túlzott zsírosodást.

Mezo-endo féleség vagyok.

2014. márc. 8. 11:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Sulyzos edzés mellet kuzdosportra is járok,szóval megvan a kardio edzes is.Ráadásul 8oran keresztül állok a ket labamon és dolgozók meloba. Fehérje 2tskg,ch 6tskg. De ezzel a sok ch-val is csak heti 0.3-0.5 kg jött rám mivel ektomorf vagyok.bibaszt nehezen hoztam fel idáig is...kicsit már kiegettnek erzem magamat. szerintem minden szabályt betartok és meg is....... vagy csak ennyit tud a genetikam és vége? Én tartom magamat hobbi gyurosnak.5 év van mögöttem.látszat van,de meg fejlődni szeretnék:)
2014. márc. 8. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!