Tomegeles. A szinte hibatlan etrendem ellenere miert zsirosdok?
Csirke,rizs,zab,turo,omega3,emeszto enzimek,b vitamin,feherje turmix.Csak ezeken elek.Persze minden kivan pontosan szamolva mit mikor mennyit.
Akkor mi a francert zsirosodok?
169cm 80 kilo vagyok most.
most Kb 20%os a testzsirom.Mar rosszul vagyok magamtol:)
Szoktál csalni? döntsd el magadban.
Eleget mozogsz ahhoz hogy ne kerüljön fel zsír?
Azt hogy zsirosodsz e vagy nem nem a kajàk tisztasàga fogja befolyàsolni. A kaloriaplusz mértéke ès az edzesed minősége. Nem azért hogy csalsz e vagy nem.
Tehat a valas:
Egyel picit kevesebbet/edzz kemènyebben( ez azt jelenti hogy hamarabb emelsz a súlyokon)
a leggyakoribb hibák:
- túl sok fehérjét eszel. ha ész nélkül eszed a fehérjét érdemes realizálni, hogy a szénhidráttal megegyező kalóriatartalma van, és a fölöslegesen bevitt fehérje vagy szénhidrátként vagy zsírként kerül felhasználásra
- túl sok a szénhidrát
- kevés a kardio
mivel 169 centi vagy erős valószínűséggel egyszerűen túl sokat eszel tömegnövelés címszó alatt.
Valami nagyon nincs rendbe nállad :D
ÉN PL :
2x tskg fehérje és 4x tskg CH.
Heti 4 kemény edzés, a kemény szót nem csak odaírom, nagyon kemény intenzív edzés megy.
Nem kardiózok és nem aerobozok mellette.
Tömegelek.
Havonta feljön 1.4 - 1.5 kg kb.
Nem érzem a túlzott zsírosodást.
Mezo-endo féleség vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!