Az a helyzet hogy mostanában elkezdtem "gyúrni" de szinte észrevehetetlen a változás és egy "szerre" lenne szükségem ami SEGÍTI vannak Steroidok amik SEGÍTIK az izomfejlődést. Ha gyúrunk akkor szakadnak az izomszálak aztán begyógyulnak ezért van izomláz és ezért fejlődik az izom de nekem eg yolyan dolog kéne ami ezt a folyamatot felgyorsítja, Nem akarok Arnold Shwarzeneger lenni de még annak a fele sem csak ha pl.: leveszem a pólómat akkor ne kelljen szégyenkeznem. Nem vagyok egyáltalán hájas sőt ha "ráfeszítek" akkor nekem tetszik a testem a hasam kockás(ha ráfeszítek) mellizmom is jó szintén ha ráfeszítek....de nem feszíthetek mindig ha leveszem a pólómat...tehát azt szeretném hogy hamar nézzek ki jól. Most direkt nem írom azt hogy 2 hónapn belül mert tudom hogy az edzés egy folyamat de szeretnék hamar jól ki nézni van e erre valami megoldás? akár vitaminok meg ilyenek...nem szeretnék okosító válaszokat mert nem érdekelnek...arra válaszoljatok légyszi amit kérdeztem nem akarok olyat olvasni h "edzél keményen szedd a fehérjéket a mittudom én milyen savakat blablablablabla...valami szer ami nektek is bevált!!
100 szem meta kezdésnek. Mellé zabáljá jó sok húst, legyen mit beépíteni. (pontos neve: Methandienone)
HA hozzáértő kolléga itt le akarna beszélni róla, ne tegye, felesleges, ezen az értelmi szinten, ezt a választ várja a kérdező.
2014. márc. 7. 02:52
2/12 anonim válasza:
Pont az ilyen ......... embereknek való a napozim, szedjed barátom. Az való neked.
2014. márc. 7. 03:43
3/12 anonim válasza:
Ásd el magad a szteroidoddal eggyütt! Amúgy meg olvasd el a Sárga kapszulát!
2014. márc. 7. 08:33
4/12 anonim válasza:
én élelmiSzereket ajánlok. semmi értelme nincs cigánykoxal széttcseszni a hormonháztartásodat, esetleg dutyit kockáztatni. de ha erre vágysz, minden konditeremben találni legalább 1 embert aki "fõállásban" ezzel foglalkozik..
2014. márc. 7. 08:39
5/12 tkodit válasza:
ha te elkezdesz koxolni, az a világ egyik legszánalmasabb dolga lenne. Ne legyen büdös a munka...
De felőlem bevehetsz valami hamisított szemes sz*rt, csak ne csodálkozz, ha a tesztoszterontermelésed lecsökken a béka s.gge alá. (és csöcsöd nő, meg nem áll fel. jól hangzik, nem?)
2014. márc. 7. 10:43
6/12 anonim válasza:
A synthol se rossz, hatalmas izmokat építhetsz vele :D [link]
(gondolom keményen gyúrsz vagy 2 hete és nem látszik a változás, majd ez segít)
2014. márc. 7. 11:35
7/12 Szergej55 válasza:
Te valami buzernyák vagy?
2014. márc. 7. 12:11
8/12 anonim válasza:
He?
Én tudom a tutit ha izmos akarsz lenni,legyen :
időd,kitartásod,megfelelő táplálkozás,pihenj eleget,hipp-hopp pár év és izmos leszel.
2014. márc. 7. 12:59
9/12 anonim válasza:
szerintem vegyél egy pisztolyt fogd meg fordítva és használd, hatásos!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!