Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen tómegnövelőt vegyek ha...

Milyen tómegnövelőt vegyek ha egyáltalán nem vagyok hízékony mi segítené a legjobban az izom fejlődést?

Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 22:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
legjobban egy étrend segítene
2011. jan. 20. 22:30
 2/12 anonim válasza:
0%
Ha impotens szeretnél lenni,akkor válaszd nyugodtan bármelyiket!
2011. jan. 20. 22:41
 3/12 anonim válasza:
az előzőnek annyi esze van mint egy marék szárított lepkének. ettől nem lesz impotens, de én a tömegnövelők helyett a kreatint ajánlom neked. abból is a Biotecheset. én 2 hónap alatt 15 kg izmot szedtem fel tőle és erőben is nagyon ott voltam. mást nem szedtem mellé.
2011. jan. 21. 02:12
 4/12 anonim válasza:

impotens.. hát ez jó :D:D .. ettől nem lesz impotens -,- ..

először az étrendet csináld meg, csirke, rizs hal, akár tojás.. ilyesmiket tartalmazzon, megnézed a kalóriatáblázatot, megnézed hány gramm fehérje van melyikbe és úgy állítod össze h napi 5-6x egyél és napi 2g/testsúlykilogramm fehérjét egyél és napi 3-4g/testsúlykilogramm szénhidrátot.. és ugye nehéz lenne ennyit enni, NA EKKOR KELL a (táplálék kiegészítő) tömegnövelő akár... de ha az érdekel hogy melyik tartalmaz legtöbb szénhidrátot/fehérjét akkor Jumbo vagy Brutal , akár Myomax :)

remélem tudtam segíteni, de www.body.builder.hu itt mindent el tudsz olvasni, akár alapismeretek vagy legyen szó akár miről!

2011. jan. 21. 09:40
 5/12 anonim ***** válasza:
22:41 Te se a tömegnövelőtől lettél impotens! Ennek állítólag 90%-ban lelki oka van keress fel egy pszichológust(Drugs Bunnyt-t ajánlom)!
2011. jan. 21. 13:16
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !
2011. jan. 21. 13:19
 7/12 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt néztem ki vetnétek e rá egy pillantást?

2011. jan. 21. 13:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Én a helyedben a scitec vagy biotech cuccok közül választanék!
2011. jan. 21. 13:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez szar,kevés az egy adagra jutó fehérje,jumbot,vagy volumasst próbáld ki szerintem!
2011. jan. 21. 13:29
 10/12 Clem ***** válasza:

Kaját rakd rendbe és utána jöhetnek a tápkieg.-ek!

De az a tömegnövelő különbem sem valami jó...próbáld ki inkább ezt..:

[link]

De önmagában ez is kevés lehet!:(

2011. jan. 21. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!