Kreatin + Proteint megfelel erre a célra?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szoktam edzeni néha néha de most komolyabban vettem a dolgot nekiálltam rendszeresen 2 hete edzek és azt ajánlották hogy Kreatin + Proteint igyak mert ez jobban megfelel mint egy tömegnővelő, tudni kell hogy 17 éves vagyok 186cm magas és 64kg elégé vékony fajta és szeretnék megizmosodni meg kellene egy kis súly is mert most majdnem olyan vagyok mint valami nádszál egyenlőre Proteint iszok edzés után meg Mega Amino 3200 szedek. Jó volna akkor az ugy hogy Kreatin + proteint keverik vagy mit ajánlanak nekem itt?Válaszokat köszönöm előre is.2014. márc. 6. 22:45
1/2 anonim válasza:
Ez hülyeség! Te kezdő vagy neked nem kell még kreatin. Edzés után tejsavó fehérje és gyors Ch és olvad el a Sárga kapszulát, hogy képbe legyél a dolgokkal!
2/2 anonim válasza:
Sztem neked még fehérje meg gyors ch sem kell. Vitamin és étrend. Amennyire tudod tartsd be, és majd aztán jöhet a fehérje meg a többi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!