Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megy a hasam a gainertől miért?

Megy a hasam a gainertől miért?

Figyelt kérdés
megiszom edzés után és kb 2-3 órára rá megy a hasam mindig de csak 1x kimegy a gainerturmix belőlem amit megittam vagy ez normális?

#edzés #has #normális #gainertől
2014. márc. 5. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Valamelyik összetevőt a tömegnövelődben biztos nem bírja a gyomrod.

Nem, egyáltalán nem normális, hogy megy utána a hasad.

Vagy válts másik tömegnövelőre, vagy hagyjad, és egyél szilárd kaját.

2014. márc. 5. 22:58
 2/5 A kérdező kommentje:
értem köszönöm ezt a gainert tesóm hagyta rám mert nincs ideje kondozni hát godoltam beszedem hoyg nemenjen kárba. ez okozhat nekem valami problémát a későbbiekbe? vagy csak anyi hogy megy tőle a hasam érek el evel valamit ha szedem továbra is ?
2014. márc. 5. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha tejjel iszod nem vízzel,akkor normális,mert a tejtől megy a hasad.
2014. márc. 6. 00:04
 4/5 anonim ***** válasza:
A MAss Gainer egy tömegnövelő hozzáadott kreatinnal. A hasmenés több okból lehet. Lehet laktóz érzékeny vagy kissé de lehet a mass gainerből sokat iszol és kimossa a beleidet. Amúgy nem normális hosszabb távon pláne nem, mert nem tud beépülni semmi a szervezetedbe.
2014. márc. 6. 09:23
 5/5 anonim válasza:

Nekem is ment a hasam tőle, sőt, volt hogy vissza is okádtam miután lefeküdtem. Egész nap úgy éreztem mintha purhabot ettem volna, nagyon rossz volt.

Most Jumbot tolok, epres, olyan mint az ivójoghurt. Nem telít, nem émelygek a sok cukortól ( a gainer tele van cukorral ), és 3 kiló után még mindig finomnak érzem. Szerintem próbáld ki, válts tömegnövelőt. Én már ott voltam hogy ha beleszagoltam a vödörbe, bokákoltam :D

2014. márc. 6. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!