Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan érjem el, hogy ilyen...

Hogyan érjem el, hogy ilyen hasam legyen? Kép lent

Figyelt kérdés
Milyen gyakorlatokat végezzek, hogy ilyen vagy hasonló izmos hasam legyen, mint a képen látható lánynak? Vékony testalkatú vega lány vagyok, így zsírégetésre már nincs szükség. [link] Köszi a válaszokat

2014. márc. 1. 23:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez már kb egy body fitnesz versenyző szint,szóval a vegaságnak alapból felejtős.Ha ezt akarod akkor úgy kell étkezned és edzened,ahogyan egy fitnesz modell teszi.Heti 6 súlyzós edzés,3 aerob,testépítő étrend.Ha megvan a kellő izomtömeg,akkor meg diéta és heti 6 aerob.
2014. márc. 2. 00:26
 2/6 anonim válasza:
Használj szteroidokat.
2014. márc. 2. 00:35
 3/6 anonim ***** válasza:
tömegnövelő étrend és mellette rengeteg edzés, nem csak has, járj el fitnessterembe de minimum saját súlyos edzés. vega de még vegán étrenddel is lehet tömeget növelni, megfelelő keresőszavakkal lehet étrendet találni.
2014. márc. 2. 00:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha nem szeretnék konditeremben járni, otthon milyen gyakorlatokat tudnék csinálni? vannak kézisúlyzóim
2014. márc. 2. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Ó, de g**i unalmasok már ezek a kérdések. Olvass vissza fél perc alatt min. 10 ilyen kérdést lehet találni, és ami a legjobb, hogy kb. ilyen képekkel társítva...
2014. márc. 2. 17:17
 6/6 anonim válasza:

Ha lány vagy, akkor nem értem, hogy miért akarsz ennyire izmos hasat?! o.O Na mindegy.

Amúgy, ha naponta csinálsz 40-50 felülést (normálisan, félig felülés, fel húzzott lábakkal jobb könyék bal térdhez és fordítva mindegyikből legalább 40-et)akkor kockáid lesznek. Én is így csinálom, és nekem bevált. :D De nem biztos, hogy olyan hasad lesz, mint a képen, de az tuti, hogy ha rendesen csinálod kockáid lesznek.;)

2014. márc. 2. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!