Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Diétába meddig lehet levinni...

Diétába meddig lehet levinni a ch-t?

Figyelt kérdés
Most vagyok 2,5x ttkg-on, de nem igen fogyok. ezt meddig lehet még levinni? valamint a telítetlen zsírbevitel (lenmagolaj) hány gramm legyen naponta?
2014. márc. 5. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
2,5-ből még bőven lehet lejjebb vinni, van aki fél gramm ch-val szálkásít. A lenmagolaj napi egy evőkanál legyen kb, az viszont nem tudom hány g.
2014. márc. 5. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:
én kb 2 havonta váltogatom a ch és a no-carb étrendet, öcsém már 7 hónapja no-carb szálkásít, a szénhidrát nem esszenciális táplálék, ha a szervezetednek megadod a megfelelő mennyiségű fehérjét és zsírt, akkor képes magának minden esetleg szükséges szénhidrátot szintetizálni... csak az átállás húzós 1-2 hétig gyengécskének és butácskának érzed magad, mivel az agy elsődleges tápanyagforrása a szénhidrát, és időbe telik átállni zsír üzemmódba. Onnantól viszont, hogy átálltál, sokkal egészségesebbnek érzed magad. viszont no.carb kajálni csak minőségi kajákból érdemes, ha nem akarsz eltunyulni, az meg nem két fillér, én szakács vagyok főállásban, így nekem könnyű dolgom van.
2014. márc. 5. 18:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Milyen minőségi kajákra gondolsz?
2014. márc. 5. 18:27
 4/6 anonim ***** válasza:
amúgy ha nem fogysz, nem jelenti, hogy sok a kaja, ilyenkor télen a szervezet jobban szeret raktározni, így ha nem mozogsz eleget, akkor nem is fogysz.
2014. márc. 5. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:

no-carb üzemmódban

Én főleg tenger gyümölcseit eszem, rengeteg zöldséget(változatosan), borjút,ilyenkor megengedem a zsíros húsokat, meg persze kell is a zsír, mindent kókuszolajban sütök, salátákat olivaolajjal, tökmagolajjal ízesítem, de legdrágább az egész étrendben az a tengeri kütyük közül a lazac amit imádok, meg a zöldség(a változatos zöldség).

szénhidrát üzemmódban

köles a kedvencem, hajdina, barna rizs,

mértéktelen trópusi gyümölcs, zöldség, ilyenkor csak sovány hús, és persze tenger gyümölcsei...

de hozzáteszem, nem otthon élek és dolgozom, itt szinte normális dolog csak tengeri kütyükön élni.

2014. márc. 5. 18:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Diétába nem lehet levinni a ch-t, csak diétában.
2014. márc. 5. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!