Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan döntitek el agyban,...

Hogyan döntitek el agyban, hogy le kell menni a terembe, nincs kifogás?

Figyelt kérdés
2014. márc. 5. 17:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Bár otthon eddzek de ha belenézek a tükörbe akkor azonnal ráál az agyam hogy itt nincs mentség csinálni kell valamit... -_-
2014. márc. 5. 17:19
 2/13 A kérdező kommentje:
Elhiheted, nekem nagyobb szükségem van az edzésre és nem azért meg túlsúly van rajtam..
2014. márc. 5. 17:21
 3/13 TheHope válasza:
Igazándiból szerintem a motiváció a mérvadó...találj egy kapaszkodót miért is csinálod ezt. Bár én leálltam egy kis ideje,újra akarom megint kezdeni. Én mikor edzettem nagyon jókat aludtam,a barátnőm imádta a testem (persze egyébként is így volt szerencsére),de LEGFONTOSABB: bizonyítottam magamnak,elégedettebb voltam magammal,de nem a kinézet miatt,hanem mert tudom tettem valamit magamért (a kinézet csak hab volt a tortán). Úgyhogy bármilyen kapaszkodót is találsz,ne másért tedd,csak is magadért.
2014. márc. 5. 17:24
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem mindig szar kedvem van és kicsit utálom magam, ha kihagyok egy edzést. Ennek elkerülése miatt szoktam néha lemenni a terembe.
2014. márc. 5. 17:59
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
általánosságban elmondható, hogy ha valamit 40 napon át rendszeresen csinálsz, ahhoz hozzászoksz és az életed részévé válik, és akkor már nem kell külön motiváció...
2014. márc. 5. 18:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Motivációs videóktól megjön a kedvem általában.
2014. márc. 5. 18:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Itthon edzek :). Motivációt pedig magadból merits ne videókból.. Tűzz ki célokat. pl. 80kgmal akarsz guggolni rendben. teljesíted, utána jöhet 100... így tovább. Mindig lesznek új célok és ez a lényeg. Ha van célod, csinálod, ha nincs.. úgysem fogod.
2014. márc. 5. 18:43
 8/13 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, 55 kg :D Szerintem egy darabig nem guggolok 80kg-mal..
2014. márc. 5. 18:45
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát én már hozzászoktam, jól mondja az, aki szerint az élet részévé válik.

Elég egyébként csak a testemre nézni, és egyből megértem, hogy miért is kezdtem terembe járni.:D

Persze az normális, ha nincs kedved néha, de az se jó ha utálod az egészet.

Pl nekem magától értetődő, iskola után terem. Nem is tervezek semmi programot helyette.

2014. márc. 5. 21:23
 10/13 *Glissade* ***** válasza:
"Le megyek a terembe edzeni, nincs kifogás, csak maximum sérülés esetén"
2014. márc. 6. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!