Ez normális, vagy valamit rosszul csinálok?
Figyelt kérdés
3 hónapja tömegelek 182cm/60kg voltam és most 67kg vagyok,ami szerintem egész jó,de egy gondom van,hogy a hasam,az nagyon megnőtt.
Ez ilyenkor teljesen normális,vagy valamit rosszul csinálok?
2014. márc. 3. 19:08
1/5 A kérdező kommentje:
Esetleg rakjak az edzéstervbe egy két kardiót,vagy aerobot?
2014. márc. 3. 19:09
2/5 anonim válasza:
Rakj aerebot vagy kardiót is , ha van időd, de amúgy normális. Több kaja, nagyobb belek, nagyobb has stb.
3/5 anonim válasza:
Normális. A plussz tömeg ami most rádjött kb fele-fele arányban lehet zsír és izom.
De egy kis hízástól nem kell megijjedni. Elvégre milyen lenne már zsír nélkül szálkásítani? :-D
4/5 A kérdező kommentje:
Végülis igaz.
És még annyit kérdeznék tőletek,hogy mikor lenne aktuális elkezdeni a szálkásítást?
2014. márc. 3. 21:19
5/5 anonim válasza:
Azt csak te tudhatod. Nem ismerjük a genetikádat, étrendedet, stb
De a mostani testsúlyod még kevés. Még bőven van hiva fejlődni. Tűzz ki magadnak egy célt, pl. 80, 90kg, és hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!