Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan erősíthetem a lábam?

Hogyan erősíthetem a lábam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a helyzet, hogy a lábaim borzalmasan gyengék, ez iszonyatosan zavar. Tehát kb. olyan szinten vagyok, hogy egy guggolást nem tudok elvégezni, mármint nem tudok belőle felállni. Szóval, azt szeretném kérdezni, hogy láberősítésre milyen gyakorlatokat tudtok, amik hasznosak? Főleg a combomat akarom erősíteni. Persze néztem már az interneten rá gyakorlatokat, arra lennék kíváncsi, hogy nektek volt-e olyan, ami különlegesen bevált, vagy tudtok-e olyat, ami biztosan hasznos? A válaszokat előre is köszönöm!:))

15/L

2014. márc. 3. 18:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Vagy a saját testsúlyos, vagy a súlyzós edzés segítségével tudsz erőt, illetve izmot növelni. Az étrend szinten fontos.

Célszerű az egész testet edzeni, nem csak egy izomcsoportot.

2014. márc. 3. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!