Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Küldenétek egy régen és most...

Küldenétek egy régen és most képet? Többi lent

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hogy kik szoktak válaszolni a kérdésekre mert nagyon sokan nagy kepűek és engem is szoktak fikázni (tisztelet a kivételnek)!

2014. febr. 25. 21:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
7: Vékony derék, széles váll, csúcs vagy:-D.
2014. márc. 2. 10:55
 12/14 Valter6672 ***** válasza:
#11 köszi :P
2014. márc. 2. 13:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Szívesen, büszke lehetsz magadra. Bármennyit gyúrok, ilyen biztos nem leszek (max. kisebb háromajtós szekrény).
2014. márc. 2. 15:46
 14/14 Valter6672 ***** válasza:
Ilyen az, amikor egy nő elhagy 3,5 év után, lefogysz 60 kilóra 186 cm magassággal és már beletörődött gondolattal, hogy egy vékony szar maradok mindig...de ilyenkor jön az erős határozottság, elszántság, céltudatosság. Kívánom mindenkinek, hogy minimum olyan kitartó legyen, mint én! SŐT! Nem tartom magamat nagy "gyúrósnak", de büszke vagyok az én kis eredményemre, amibe (nézőpont kérdése:)) sok munka van. Legyetek jók, és nyomjátok 1000el, ennyi a lényeg! :)
2014. márc. 2. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!