Mit lehet írni és mit nem? Vélemény nyilvánítás?
Figyelt kérdés
Sokan nem írnak termékneveket. Mit lehet mondani? Ha valaki kérdezi, hogy ez meg ez jó-e, akkor én leírhatom a véleményem, hogy pl sztem ez szar, vagy mi ennek a módja? Lelehet írni h én ezt ajánlom? Nem fognak beperelni ha azt mondom, hogy nem jó? vagy hogy is van ez? Mit szabad, mit nem szabad?2014. febr. 25. 14:27
1/3 anonim válasza:
A véleményedet mindig közölheted, ha megfelelő formában teszed.
Viszont, ha pl: a Norbi facebookos oldalán leírod, hogy milyen silány minőséget ad horror áron, mindegy milyen szavakat használsz, akkor kitiltanak. :)
2/3 anonim válasza:
Írd azt, hogy neked nem használt. A te ízlésednek túl sok szénhidrát, gyenge minőségű fehérje van benne. De a legjobb, ha csak szóban adsz tanácsokat:-).
3/3 anonim válasza:
Véleményem szerint...
Az én tapasztalatom az...
Tíz másik gyúrós haverom is azt mondta, hogy nekik...
Vélemény legyen, ne tényállítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!