Hogy tudnák fogyni? Van egy kis hasam. Edzettem már régebben is, de befejeztem, kb 1 hónapja kezdtem ujra, egy héten 3-4 alkalommal edzem, és 100%-os fehérjét szedek.
De ha edzek akkor ennim is kellene vagy melyik étkzeésnél egyek kevesebbet. Hogy tudnám összehozni?
17/F
Az étrend sokkal többet számít-->keress rá a szálásító diétára. Mellesleg az, hogy edzel, nem mond semmit. Aerob edzés jó volna, ha fogyni akarsz, persze azért a súlyzós edzés sem kéne elhagyni.
A 100%-os fehérjét pedig feltételezem tudod mire "szeded", szálkásításnál épp jól jön, de csak hogy tisztázzuk: nem csodaszer, nem ettől fogsz fogyni, de még csak nem is egy zsírégetőtől.
azt elfelejtettem irni hogy kéziladázom,heti 4 edzés..
tudom hogy nem a fehérjétol fogok fogyni
100 %-os fehérje nem létezik, itt valami árulás van.
Szálkásító diéta kell és aerob edzés, súlyzóssal kiegészítve.
A napi tápanyagbevitelt kezd 2.5 gramm fehérjén és 3 gramm ch-n/ttkg, ha nem fogsz és nem látsz változást akkor vidd lejjebb a szénhidrátbevitelt, a fehérjét tartsd minimum 2 grammon.
Heti fél-1 kg tömegvesztés normális.
Üdv,
3 gramm ch-n/ttkg ebből nem sok mindent értettem
leirnád?köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!