Nektek milyen shakeretek van?
Figyelt kérdés
Melyik vált be ami nem ereszt stb..?2014. febr. 15. 17:34
2/10 anonim válasza:
Én fél literes ásványvizessel nyomom.
3/10 anonim válasza:
Ilyenem van, minden van benne ami kell, űrmérték metrikus angolszász, átlátszó, és nem tudom, csak én vagyok-e igényes, de egy éves már és nem büdös, nincs elszíneződve, másoknak ilyen noname van meg strenght nutrion és azokon szépen kiült a barna cucc.
Ilyet ne vegyél, ez a rettegett eresztős, na meg pattintós, ami elfárad, nem úgy, mint a menetes.
4/10 anonim válasza:
Csak menetes. Pár havonta kidobom akárhogy kimosod előbb utóbb kellemetlen belőle inni nem nagy tétel. Most mentes scitec-em van, volt nutrend biotech stb mind jó csak menetes legyen.
5/10 anonim válasza:
Lehet kapni ilyen 100 darabos müanyag/papír poharakat, amin van fedő. Egyszer használatos megoldás és nem kell mosogatni a shakert és többet is lehet vinni egyszerre.
7/10 anonim válasza:
Myproteines. Nagyon bavált! Még véletlenül sem ereszt.
8/10 anonim válasza:
Oda fogod a tetejét és megrázod.
10/10 A kérdező kommentje:
A shop.builderesről valami vélemény?
2014. febr. 15. 20:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!