Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hasra hízok. Hiába hasazok...

Hasra hízok. Hiába hasazok nem segít a dolgon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eddig nem volt gondom vele de az utóbbi 2-3 hónapban felszedtem a hasamra nem is kevés zsírt. Már kezdenek hurkásodni!

Több hasizom gyakorlat segít?

2014. febr. 13. 15:23
 1/10 anonim ***** válasza:

nem a gyakorlat a lényeg hanem a mennyisége, avagy többet mozogj, mint amennyi kalóriát beviszel.

emellett kevesebb cukrot egyél (szénhidrát) és emeld a fehérjebeviteled

2014. febr. 13. 15:27
 2/10 anonim válasza:
En azt olvastam h ha hasazol kepzodik az izom de a zsirreteg alatt. En most fogok vmi zsirrgetot venni h vegre megszabaduljak a zsirretegtol. Viszont most h hasazok es kokemeny dietan vagyok mar sokkal laposabb a hasam mint volt.
2014. febr. 13. 15:38
 3/10 IlluminAthos ***** válasza:
46%

Olyan jó lenne társadalom szinten elfelejteni azokat a tévhiteket hogy létezik helyi zsírégetés vagy hogy léteznek zsírégető termékek.

Nem kellene annyi szénhidrátot enni és akkor nem hájasodnátok.

Ja hogy izmosodáshoz pedig kell a szénhidrát. Akkor meg valamit valamiért, de ne itt sírjatok meg szórakozzatok a 'több hasizom gyakorlat segít' baromsággal, mert nem létezik helyi zsírégetés.

2014. febr. 13. 15:48
 4/10 anonim válasza:
Aki nem ert hozza es csak leszol inkabb mondja a falnak tobbet er vele.
2014. febr. 13. 19:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Neked kell zsírégetőt venni, mert anélkül nem tudsz lefogyni. Nem lehet, hogy te nem értesz hozzá?
2014. febr. 13. 22:55
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
Nincs helyi zsírégetés!!---> Soha nem fogsz lefogyni, haspréssel és felüléssel. Diéta és mozgás, ez a kulcsa a fogyásnak.
2014. febr. 14. 17:29
 7/10 anonim ***** válasza:
2014. febr. 15. 15:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó! Te aztán képben vagy marhára. Hasgyakorlatokkal nem lehet lefogyni, de ez már oly sokszor el lett mondva, nem értem miért nem lehet felfogni?
2014. febr. 15. 15:58
 9/10 anonim ***** válasza:
de lehet én is ezzel fogytam 10 kilót. amúgy lehetne hogy elkezdek veszekedni de nem alacsonyodok le a szintedre :)
2014. febr. 16. 12:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi tippeket, tanácsokat. Neki állok akkor diétázni, ha edzés maga nem segít.
2014. febr. 19. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!