Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó ez az edzés így?

Jó ez az edzés így?

Figyelt kérdés

Szóval, 16 éves vagyok 176 cm es 75 kg.

Nemrég elkezdtem súlyzós edzeseket csinalni,mar kezd latszani az eredmenye. Korulbelul egy hete dietara fogtam magam, rendszeresen és helyesen etkezem. Reggeli:zabpehely aztan egy teljeskiörlésű kenyer plusz zöldségek és sonka. Ebédre rizs plusz csirke. Uzsonna 2 tojas,majd egy kis sovany turó abonettel. Nem vagyok kover, a hasamon van egy kis felesleg. Edzeseknel karra,mellre is edzek, fekvőtámaszok es felülések is. Most heti 2x eljarok meg úszni es futni ezek mellett. Reggel és edzés után egy feherjeturixot is betolok.

Jól csinálom ? Célom,hogy egy kicsit fogyjak,de ugye mellette súlyzózok is.

Köszi a válaszokat:)

2014. febr. 10. 22:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rendbe van. Bár én személyszerint a súlyzós részt kicsit jobban felépíteném (minden testrész edzésével), és a futás- úszással "egésziteném" ki.
2014. febr. 10. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!