Mi a véleményetek róla?
2014. febr. 10. 18:42
2/9 A kérdező kommentje:
miért?
2014. febr. 10. 19:15
3/9 dirtboy válasza:
a proff verizó ami jó,ez nem,ennek csak egy csomó szénhidrát,nem jó a ch-fehérje aránya.
a proffot is csak akkor érdemes ha van étrended ugyan is ezek étrend kiegészítők nem pedig helyestesítők,attól hogy iszol ilyet nem feltétlen fejlődsz mert ezzel még ugyan úgy lehetsz tápanyag hiányban.
4/9 A kérdező kommentje:
de a jumboban csak annyi a gond hogy sok a ch , a fehérje mennyiség az jó?
2014. febr. 10. 19:26
5/9 dirtboy válasza:
írtam
/nem jó a ch-fehérje aránya./
6/9 A kérdező kommentje:
jó jó értem, de ha használják akkor annak mi az eredménye?
2014. febr. 10. 19:38
7/9 anonim válasza:
Tömegnövelő középhaladóknak :DDDD
Amúgy igen jó a fehérje,ha neked nemgáz,hogy mire kiméred azt az adagot amibe elég fehérje van mellette kimérsz 4-5x annyi cukrot.
8/9 dirtboy válasza:
leginkább bezsírosodás,ezzel a termékkel be palizni szokták az embereket,azt mondják rá nehezen hízóknak van de igazából ennyi ch senkinek nem való.
9/9 anonim válasza:
Én ilyent használtam, reggel, és edzés után fél adag. Mellé ment a 100%wheypro. Nálam bejött így ez a kombó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!