5 hónap alatt mi a maximum kinézet naturalban?
Üdv !
5-6 hónap alatt mennyit lehet kihozni ? A maxot naturálban.
Kép érdekel csak.
Tudom, 4-5kg izom, de kép kellene.
Kb 170-175 magas emberkén.
175 magas vagyok és 66kg csupa izom.
Ha csupa izom vagy akkor ha jön rád ennyi izom+ valamennyi zsir akkor igy fogsz kinezni. Ez olyan 72-73 kg es veled egymagas
Egyebkent ha csupa izom lennél (versenyforma) ennyi kilósan edzes nelkul akkor picit tobb mint 1 ev mulva jarhatnal athletic versenyekre.
első, ugye ezt te sem gondoltad komolyan? Fél év edzés ippeghogy meglátszik, nem lesz tőle az embernek 40-es karja, 12% testzsírral....
A belinkelt képen levő csávó fizikumának a negyedét képzeld el, és akkor jóval közelebb jársz majd az igazsághoz.
az szerintem is ritka nagy kivétel akinek (naturálban) olyan alak összejön közel fél év alatt
ez már inkább reálisabb:
Saját testúllyal edzettem 1 éven kereszetül, inkább ne írj olyant, hogy nem lehetek ennyi ? :))
Ez vicces, mert egy szóval sem mondtam, hogy nem edzek. Csak érdekelt ez a dolog.
5 kg szaraz izmot szedett fel 10 honap alatt. Mihez kell a kox?
Kerdezo: bocsi azt hittem teljesen edzetlen vagy. Akkor igy mar lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!