Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha 88 kg vagyok akkor nekem...

Ha 88 kg vagyok akkor nekem egy napra kell 88g zsír? és ebből mennyi a telített és a telítetlen?

Figyelt kérdés

2014. febr. 9. 18:24
 1/6 A kérdező kommentje:
tömegelek
2014. febr. 9. 18:25
 2/6 A kérdező kommentje:
és lefekvés előtt 3-4 órával még lehet enni telítetlen zsírt?
2014. febr. 9. 18:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, egy napra 1 ttkg zsír kell. Ebből 0,5g legyen telítetlen, maximum 0,5g pedig telített. A zsírban oldódó vitaminok miatt kell az utóbbi.
2014. febr. 9. 18:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, de legjobb volna a délelőtti órákra időzíteni. Egy a lényeg, lefekvés előtt ne menjen se zsír, se ch már.
2014. febr. 9. 18:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem utolso, ez kb semennyire se lènyeg.
2014. febr. 9. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha lefekvés előtt még nyomatsz zsírt és sok ch-t akkor az éjjel kibocsátott növekedési hormon termelődés nagyon minimális lesz. Ez pedig a regenerálódás és a fejlődés céljából nem a legoptimálisabb. Persze lehet így is fejlődni, nem azt mondom, hiszen a napi összbevitel számít, de ha nem muszáj, ne szúrjunk ki magunkkal azzal, hogyha lenne növi hormon, azt mi szépen kiiktatjuk. Mindenki szeretne gyorsan fejlődni, hát miért hátráltatnánk magunk?
2014. febr. 9. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!