Hogyan lehetek olyan izmos mint c. ronaldo vagy hasonló mien edzéstervvel,179 cm és 61kg vagyok?
Figyelt kérdés
2014. febr. 8. 15:47
1/9 anonim válasza:
A focisták nem izmosak :D
Ha komolyan gondolod az edzést akkor egy jø ètrend kell ès heti 3-4 intenzív súlyzós sdzés.
3/9 anonim válasza:
Nem izmosak a focisták? :DD vicces
Max nem mindegyik...
4/9 anonim válasza:
sok olyan gyúrós barom van,aki szeretne olyan izmos lenni,mint egy jobban felépített focista :)
6/9 anonim válasza:
3.!
A lábukon lehet hogy van némi izom. Bár azèrt attól sem kell hanyattesni. Lehet hogy rosszul fogalmaztam. Egy hétköznapi embernek lehet hogy izmos egy focista. De nehogymár testépítők közé soroljuk xD
7/9 Grindelwald válasza:
Azert megnézném melyik nagyokosnak van ilyen teste...nincs semmi izom rajta mi?mellette meg akkorát ugrik mint egy kosaras es olyan gyors mint egy atléta.ja es 2 arany labdája van.
8/9 anonim válasza:
Senki nem sorolja a testépítők közé, de ahhoz képest, hogy milyen atletikusak a focisták és mennyi természetes úton szerzett izom van rajtuk, szerintem nagyon is izmosak (természetesen most nem a neymar-félékre gondolok).
9/9 anonim válasza:
hatos! mégis ki sorolta őket a testépítők közé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!