Aki súlyzózik és hasonló izomzattal rendelkezik az megtudja ezeket csinálni?
2014. jan. 17. 22:08
1/13 A kérdező kommentje:
Illetve ezek a kitartós gyakorlatok mennyire hatásosak tömegnövelésnél?
2014. jan. 17. 22:10
2/13 anonim válasza:
Ha erre külön nem edz, csak súlyzós testépítő gyakorlatokat csinál akkor nem tudja megcsinálni, csak ha ezt is gyakorolja
3/13 anonim válasza:
de ahogy látom a srác a videóban is csak próbálkozik... és csodák csodájára hol van? hát nem egy edzőteremben... tehát ő is egy olyan ember aki végez súlyzós edzést, de csinált egy ilyen videót.
4/13 A kérdező kommentje:
Megnéztem a videóit, az alapján nem nagyon súlyzózik, legalábbis főleg saját testsúlyos edzést tol.
2014. jan. 17. 23:00
5/13 anonim válasza:
már nem azért de max a kézállásba felmenni lenne neccesebb, mert már vagy 10 éve nem csináltam, de amit mondjuk 1:24 csinál, az úgygondolom szinte egyenlő a tolóckodással amit általában nagyobb mozgástartományban is csinálnak, néha még plussz súlyokkal. Az hogy nyújtott lábbal meg nem mindenki bírja megtartani magát, az meg csak izület és hajlékonyság kérdése..
6/13 anonim válasza:
Azért úgy sokkal könnyebb tolodzkodni, hpgy csak lóg a tested, mint úgy,hogy közbe azt is tartani kell.
7/13 A kérdező kommentje:
Igen, normálisan tolódzkodni simán tudok ezen meg kb egyáltalán nem.
2014. jan. 18. 13:57
8/13 anonim válasza:
hát kiváncsiságból csak megpróbáltam, bár lehet nem olyan profi , meg tény hogy a 60 kilómat könnyeb mozgatni mint mondjuk 90et (bár a kar is kisebb hozzá :P) de én még mindig tartom magam ahhoz hogy ez nem nehéz azoknak sem akik súlyzós edzést csinálnak. http://www.youtube.com/watch?v=iKXbvRZ4WvM
9/13 A kérdező kommentje:
Viszont az 1:50-esnél szerintem megnéznéd kicsit közelebbről is a betont. :D
2014. jan. 18. 16:55
10/13 A kérdező kommentje:
Amúgy grat és kösz, hogy ennyit foglalkoztál vele.
2014. jan. 18. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!