Melyik övet éri meg gugolásra? Eddig is voltak bajok a gerincemmel nem akarom h most is legyem valami csak nem tudok választani az övek közül h melyiket éri meg jobban
2014. febr. 6. 15:39
1/5 anonim válasza:
Biotechnél olcsóbbak az övek.
Ha 150 kiló fölött guggolsz, húzol fel, akár többször is a héten, akkor megfontolnám a power övet. Ha csak guggolsz heti 1x ilyen 100 kiló körül, elég a builder öv.
2/5 A kérdező kommentje:
100 kg körül tudnál nekem nézni egy övet 4ezer ft ig?
2014. febr. 6. 16:01
3/5 anonim válasza:
Attól,hogy rajtad lesz az öv még ugyanúgy szétpréseled a porckorongokat,szóval ebből a szempontból mindegy az öv.Ha meg már volt gond a gerinceddel és továbbra is nagy súllyal guggolsz,akkor lesz is,övtől függetlenül.De a műanyag övnek jobb a felfekvése jobban stabilizál.
4/5 anonim válasza:
Végül is előzőnek igaza van.
Az öv abban segít, hogy ne kelljen akkora erőfeszítést végezned ahhoz, hogy egyenes legyen a gerinced, és csak függőleges terhelést kapjon, ne vízszinteset. Valamint ha bebicskáznál, akkor is csökkenti a gerinc vízszintes terhelését.
Nem vagyok orvos, meg itt senki sem szerintem, én sportorvostól kérnék tanácsot, hogy abban az állapotban amiben vagy, mennyire ajánlott a guggolás.
5/5 A kérdező kommentje:
kb 4hete vagy 5 hete rosszul emeltem meg a súlyt és roppant egyet a gerincemnél elsőnek nem fájt kb 10 perc után éreztem h alig bírok leülni feküdni stb... de már nem fáj csak nem akarok megint így járni
2014. febr. 6. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!