Milyen "szteroid" ajánlott nőknek?
Figyelt kérdés
8 éve edzek rendszeresen, heti 3-4 alkalommal, nem túl nagy súlyokkal, elég sok kardióval. Nem szeretnék kigyúrt nő lenni, viszont akárhogy figyelek a kajára az edzés mellett, van rajtam itt-ott egy kis felesleg, és a volt barátom azt ajánlotta anno, hogy szedjek egy kis stanát és majd az leszárít , kontúrosabbak lesznek az izmaim plusz erősebb is leszek. Én ezt akkor élből elutasítottam, viszont mostanában nem hagy nyugodni a dolog, mert szeretném ha a sok munka kifizetődőbb lenne, és egyébként sincs időm többet edzeni. Tehát szerintetek mit kellene szednem 23 évesen, 173 cm és 60 kg vagyok. Egy kúrára gondoltam, talán utána sikerülne megtartanom azt a formát.2014. febr. 4. 19:19
21/22 anonim válasza:
Bocs hogy beleszólok, de egy rakás xar az étrended, addig még minek cuccozni? Meg csak hobbi nálad, ezért se értem. . Ha már stana, akkor csak szuris, de önmagátban az se ér semmit, vmi kell még mellé, spiropen mindenképp, de még úgy is karcsú
! Üdv, egy versenyzö
22/22 anonim válasza:
ha tényleg csak kevés zsírtól akarsz megszabadúlni és tényleg sehogy nem megy, az ultrahangos zsírbontás segíthet, viszont a kezelt területen többet nem lesz zsírsejt a lebontottak helyett, trhát ha valaha hízásnak indúlsz hülyén fogsz kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!