Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen "szteroid" ajánlott...

Milyen "szteroid" ajánlott nőknek?

Figyelt kérdés
8 éve edzek rendszeresen, heti 3-4 alkalommal, nem túl nagy súlyokkal, elég sok kardióval. Nem szeretnék kigyúrt nő lenni, viszont akárhogy figyelek a kajára az edzés mellett, van rajtam itt-ott egy kis felesleg, és a volt barátom azt ajánlotta anno, hogy szedjek egy kis stanát és majd az leszárít , kontúrosabbak lesznek az izmaim plusz erősebb is leszek. Én ezt akkor élből elutasítottam, viszont mostanában nem hagy nyugodni a dolog, mert szeretném ha a sok munka kifizetődőbb lenne, és egyébként sincs időm többet edzeni. Tehát szerintetek mit kellene szednem 23 évesen, 173 cm és 60 kg vagyok. Egy kúrára gondoltam, talán utána sikerülne megtartanom azt a formát.

2014. febr. 4. 19:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha az étrendeden nem akarsz változtatni,akkor az edzést kell módosítani a célodhoz nem kell ehhez szteroid.Vagy lecserélni,ezért is lenne jó ötlet a már ajánlott crossfit,mert az edzésidő marad ugyanannyi,csak 2-3x annyi kalóriát égetsz el közben.Nézz meg pár képet cf-es csajokról.
2014. febr. 4. 20:26
 12/22 anonim ***** válasza:
Mi ez a tomenytelen baromsag stana majd beszalkasit te jo eg.elarulom neked en rengeteget cuccolok es tudom ami stanat kapnal abba 10000%h nem stana lesz hanem valami olcso androgen szemet szar amitol bepuffadnal mint az allat ha mazlid van feljon rad egy ket olyan akne amit semmi nem hoz le.szalkasodni az etrendtol fogsz meg az aerob edzestol.gondolod egyszer lenyomnal egy stanat tetszene tuti es utana abbahagynad?nem igy megy ez en is alig birom ki sajnos a pihenoidoszakot alig varom h ujra kuran legyek nagyon ra lehet kattanni en igy utolag azt mondom bar ne kezdtem volna el!
2014. febr. 4. 20:38
 13/22 anonim ***** válasza:
gondolom itt a válaszolók 99% -a probálta, vagy az anyjuk úgy szülte őket, hogy előtte évekig tolta a szteroidokat, aztán valahogy becsúsztak, és évtizedek tapasztalatát osztják meg...olyat kérdezett aki tud róla mondani tapasztalatot, nem azt kérdezte hogy szerintetek bele kezdjen e mert ti mit olvastatok a budybulding oldalon meg a gyúrós ujságokba ahol reklámozzák a sok brutal cuccot meg mittudomén és persze azt irja ,hogy a szteroid szar, az ő cuccok a jó. azt vedd...
2014. febr. 4. 20:41
 14/22 A kérdező kommentje:
Nagyjábol mindig ugyanazt eszem: reggeli: zabos suti/ zabpehely, ebéd: sült csirkemell rizzsel néha brokkolival, napközben néha 2-3 kocka étcsoki vagy valamilyen gyümölcse és sokszor iszom zero kólát, vacsi sokszor kimarad, ha éhes vagyok vagy eszem egy almát vagy ugyanazt, mint ami az ebédem.
2014. febr. 4. 20:43
 15/22 Szergej55 ***** válasza:
A volt barátod egy idióta. Ha lesz rá alkalmad, vágd nyakon egy szívlapáttal.
2014. febr. 4. 21:03
 16/22 anonim ***** válasza:
Számold ki pontosan a kaját. Este meg nem kéne rizsezni. Kajálj normálisan, ne össze vissza.
2014. febr. 4. 22:09
 17/22 anonim ***** válasza:

1. naturálon csak olyan formát lehet tartani, amit naturálon is el lehet érni.

2. már írták fentebb, a feketepiacos cuccok felirata köszönőviszonyba sincsen a tartalmukkal. nem mindegy, hogy stana helyett mondjuk valami gagyi tesztoszteront nyomsz... meg mivel nő vagy, a mellékhatások sokkal látványosabbak, durvábbak lesznek, és visszafordíthatatlanok.

3. Mellékhatások: na ezért nem kéne nőknek kokszolni. Szétmegy májad veséd, szived, bla bla bla. ez mellékes. Viszont orbitálisan megcsúnyulnak tőle a nők. ezek férfi nemi hormonok, és férfivá alakítják a nők testét. A hangod elmélyül, az arccsontod megerősödik, és a füled, orrod is megnő. meg a csiklód is. ha akkora, mint egy galambtojáss, az kib4szottul nem szexi.

2014. febr. 4. 22:41
 18/22 anonim ***** válasza:

elötte:

[link]

utána:

[link]

Azért jól pofánb4sznám, aki szteroidot adott a kezébe...

2014. febr. 4. 23:03
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem beszélve arról, hogy jóval kisebb lesz a melled a tesztoszterontól, ami benned van. Lassabb az aromatizálódás, mert eleve alacsony a tesztoszteronszinted (a nőkben is van, csak töredéke, mint egy férfiban).

Nem tud vele a tested mit kezdeni és sokkal több a nem kívánt mellékhatás is.

Ezen túl nincs olyan, hogy gyenge szer, mind a hormonrendszeredet piszkálja. HA valaki szteroidot ajánlj, már az is bűncselekményt követ el.

2014. febr. 4. 23:05
 20/22 anonim ***** válasza:
Pedig milyen szép csaj volt, kár érte...
2014. febr. 5. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!