Van egy nagy problémám! 17éves csaj vagyok és örököltem a vékonyságot, nemtudok sok evéstöl se hizni! 1hete elkezdtem szedni naposim tablettát (szteroid) amit ismim ajánlott Szerintetek használ? Vagy mit csináljak?
Szteroidot ne! Attól csúnyán, természetellenesen fogsz kikerekedni, és rengeteg mellékhatása van.
Egyébként én is vékony vagyok, régebben még vékonyabb voltam, de 18-19 éves korom fele el kezdtem jobban "asszonyosodni", a tesóimmal, meg pár vékony barátnőmmel is ez volt, hogy kamaszként nagyon véknyak voltak, aztán egyszer csak lett fenekük, csípőjük, mellük. lehet, hogy veled is így lesz, de lehet hogy vékony maradsz, a lényeg, hogy ne ezen járjon az eszed, fogadd el magad ilyennek. Egyél jókat (de ne egészségteleneket), és sportolj, és meglásd, hogy lesz rajtad mit fogni!
23L
Köszi szépen ez hasznos volt!:)
Amugy ha folytatnám hova kezdenék elöször hizni??
Vagy.. mit jelent az ami az elöbb lett irva:O hogy természetellenesen fogok kikerrekedni:S?
Én is vékony lány vagyok én se tudok hízni és 25éves vagyok és hidd el jobb ha megbarátkozol azzal a tudattal hogy ilyen az alkatod mert csinálhatsz bármit,nem fogsz hízni!ÉS ne is akarj a vékonyabbak szebbek!
(egy modell szakmában dolgozó lány)
NE SZEDJ NAPOSIM TABLETTÁT!!!!!! Ez a legkoszosabb szteroid ami a feketepiacon kapható. Csak a vizet köti meg a szervezetedben és ha abbahagyod a szedését a felszedett tömeg vissza fog menni. Ahogy eltőtem is írták nagyon csúnya tested lessz, megnyúlik a bőröd ahyogy elkezdessz tömegesedni majd a szer abbahagyása után ahogy a tömeged csökken a bőröd nem fogja visszanyerni eredeti állapotát, nagyon pattanásos és zsíros lessz.
Mellékhatások:Mérhető májkárosodás (nagy intenzitású fogyasztás után visszafordíthatatlan), magas vérnyomás, megnövekedett pulzusfrekvencia, gyors ösztrogénné alakulás, pattanásosodás, gyorsult hajhullás, a szervezet saját tesztoszteron termelésének leállása, fokozott agresszivitás, rosszullét, hányás, több napra ágyhoz kötő betegségek.
Még mielőtt a naposimon kívül valaki danabolt, anabolt dianabolt ajánlana neked tudd, hogy ezek ugyan azok csak a nevük más.
Hidd el nem éri meg szedni!
Testépítő vagyok és tisztába vagyok ezeknek a szereknek a hatásaival.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!