Ez jó tömegnövelő edzésterv?
Sajnos csak hetente kétszer tudok kondiba menni, ezért be kellet sűrítenem. Íme:
1. MELL-HÁT-VÁLL
-fekvenyomás 3x12
-tolódzkodás 3x10
-tárogatás 3x12
-húzódzkodás3x10
-mellhez húzás csigán szűken/szélesen 3x12 (mindegyikből)
-evezés egy kézzel 3x12
-evezés géppel 3x10
-hiperhajlítás 3x20
-előre emelés 3x12
-oldalemelés 3x12
-vállból nyomás 3x12
2. KAR-LÁB-HAS
-kalapács bicepsz 3x12
-bicepsz állva rúddal 3x12
-csigás felhúzás 3x12
-csigás letolás 3x12
-homlokra engedés 3x12
-feltámasztott lábbal tolódzkodás 3x20
-fordított fogással rudas bicepsz (alkarra) 3x12
-guggolás 3x15
-lábnyújtás 3x12
-lábhajlítás 3x12
-vádli állva 3x30
-vádli egy lábbal 3x20
-hasprés 3x25
-lábemelés 3x12
Ha hiba van benne, légyszi konkrétan írjátok le, hogy mi és hogyan kéne csinálnom!
Előre is köszi!
Üdv. A testépítésben szerintem nagyon fontos ,hogy a lehető legkeményebben eddz, Van aki többet van aki kevesebbet bír,nem tudjuk ,hogy neked ez elég vagy nem. Heti kétszer elmenni elég lehet ha kidolgozod a beled. A hang ami benned azt mondja ,hogy nem bírod tovább hazudik!!!
Ha bedurransz a legtöbb alkalomkor akkor elég lesz. Már ha növekedést szeretnél. További szép estét!
Szerintem is sok, ezt nem igazán fogod bírni, ha jól csinálod. Én azt javasolnám, hogy szorítkozz csak a nehéz alapgyakorlatokra, 3-4 sorozatban, izolációs gyakorlatokat hagyd el, és talán az alsótest-felsőtest változat lenne a legcélszerűbb.
Pl.:A:Húzodzkodás, evezés,Fekvenyomás egyenes padon, ferdepadon, tolódzkodás;B: guggolás,elölguggolás, merev lábas felhúzás, felhúzás, és esetleg vádli, bár nem hiszem, hogy marad rá erőd, és ahhoz mondjuk nem kell terem. Tömegelésnél sokan edzenek így, köztük gyakran én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!