Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő mulva láthatò...

Mennyi idő mulva láthatò változás hasazás után?

Figyelt kérdés
Ma kezdtem el edzeni otthon hasra,100 db felülést (földön) csináltam(befeszitett hassal nem teljesen fel üléssel),ugy hallotam ez többet ér mint a normális,kb 185cm magas vagyok,75 kg,18 éves hasamon alig valami felesleg.Ha folyamatosan csinálom ez kb mennyi idő mulva fog meglátszodni?Nem vagyok a konditerembe járok követöje szoval minden ilyen gondolat, vélemény segitség érdekel.

2014. febr. 3. 00:23
 1/6 anonim válasza:
36%
Én is csinálom már egy ideje! csináld normálisan elsőnek. És majd a későbbiek folyamén csináld befeszített hassal.És hidd el lesz eredménye. Főleg ha nincs rajtad felesleg. Ja és a futás is jó .
2014. febr. 3. 00:37
 2/6 anonim válasza:
0%
Ja és ne minden nap csináld egy két napot hagyjál ki! és kb 2-3 hónap múlva ha folyamatosan csinálod lesz eredménye. Már mint úgy folyamatosan hogy, egy hónapot kihagysz!Sok sikert
2014. febr. 3. 00:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

első válaszolót pont lesz.rhatod, tök dilettáns.

Tények:

1:nincs helyi zsírégetés

2: 100 felülést csinálni minden nap hülyeség, nem egy normális hasedzés, cserébe jól kifáradsz.

3: jó étrend nélkül nem fog izom épülni

4: kreténség egy izmot megedzeni a testen. Mozogj bármit, de ha direkt erősíteni, "formálni" akarod az izmaidat, akkor eddz meg minden fontos izmot, vagy semmit sem.

5: soha nem lesz kockahasad így. (lásd: 1.pont)

2014. febr. 3. 00:51
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha valaki besétál a szobába miközben csinálod, akkor látni fogja szóval, akkor fog látszani.
2014. febr. 3. 01:23
 5/6 anonim ***** válasza:

+1 a 3. válaszolónak.

A hasazás a hasizmot erősíti. Akkor szerinted, ha a hasizmot erősíted, miért fogynál te zsírból?

Egyébként a hasazástól lehet erős hasizmod, csak látszani nem fog, mert zsír lesz rajta.

A kérdés az az, hogy fogyni akarsz-e, kockás hasat, vagy erős törzset. Ha kockás hasat, akkor a zsírt le kell pucolni, aztán ráépíteni a hasizmot, vagy előbb felépíted a hasizmot és lepucolod a zsírt. Ja, a hasprés, lábemelés, felülés nagyon szép rectumot csinál, csak gyakorlatilag ugyanaz a lényege az összes gyakorlatnak: a térd és a mellkas közelítése egymáshoz. A felülés egyébként indokolatlanul nagy nyomást gyakorol a gerinc ágyéki szakaszára, helyette szerintem biztonságosabb, de egyáltalán nem kevésbé hatékonyabb, ha gimnasztikai labdán csinál jackknife-ot.

Ha erős törzset akarsz, akkor állandó hasazás helyett (mellett) normális törzserősítő gyakorlatokat is csinálhatsz, mint mondjuk farmers walk, plank, kettlebell windmill, ilyesmi.

2014. febr. 3. 15:32
 6/6 anonim ***** válasza:
nem rectumot, rectust!!!! a rectum teljsen más, bocsánat :DDDD
2014. febr. 3. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!