90 gramm zabpehely, 20 gramm scitec 100% whey prof. (nem kell ezt enni, csak én ezzel számoltam. a fehérjetartalma kb standard, a CH-tartalom 20 gramm esetében 2,5 gramm, ebből 1 gramm cukor; nem lényeg), 20 gramm mogyoró, 200 gramm joghurt (ha kevés a joghurt, mer' az lesz, önts hozzá langyos vizet; önthetsz még joghurtot, de nekem az már sok tejcukor)
Ez 40 gramm fehérje, (bár abból csak 20 gramm állati eredetű, viszont neked annyi elég reggelre), 70-72 gramm CH és 23 gramm zsír, ebből 6-7 gramm telített.
Ha a fehérjeport tojáfehérjével akarod kiváltani, az 100 gramm, az kb 4 M-es tojás fehérjéje. Turmixold össze, de tegyél hozzá fahéjat és/vagy zsírszegény kakaóport (nem valami cukros szart), mert anélkül elég rossz íze lesz. A fahéj és a kakaópor szinte csak rost, de ha akarod, beleszámolhatod a CH-ba.
Szerintem nincs mit túlreagálni a dolgot.
Nagyon egyszerű a képlet :D
1. Kimérsz 100g zabpelyhet, egy pici tálkába
2. Feltöltöd langyos vízzel, hogy lepje el az egész zabpehlyhet
3. Hagyod 10 percet ázni
4. Belerakod a kimért fehérjét (fehérje kieg.ből)
5. Összekavarod + ízesítheted kis fahéjjal vagy egyéb extrákkal, attól függ, hogy szereted
Ennyi röviden, nem kell főzni, joghurtozni stb...
Ahány ember, annyi szokás nekem nincs időm kucifántosan kevergetni mindent össze-vissza. Így praktikus nekem, gyorsan megvan, több éve így eszem, semmi gondom nem volt vele.
a joghurtnál még csak várni se kell tíz percet:)
mondjuk, nem is testépítés miatt eszem, a kategóriát nem láttam, csak arra reagáltam, hogy ha eszem zabpelyhet, akkor hogy szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!