Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnövelő étrendnél számít?

Galaxis. kérdése:

Tömegnövelő étrendnél számít?

Figyelt kérdés
Rengeteg tömegnövelős étrendet letöltöttem kiválasztottam a megfelelőt és meg is vettem hozzá a hozzávalókat. Betartom amit ír. Nos a kérdésem az lenne, hogy nyilván eszek hozzá mást amiben(van szénhidrát meg fehérje is) de találni benne több zsírt meg egyebet, az végülis nem gond igaz? A napi szénhidrát meg a fehérje legyen meg a megfelelő étekből és kész! Vagy rosszul gondolom?
2014. febr. 1. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
a zsír esszenciális tápanyag. Hogy miről beszélsz, arról meg fingom sincs.
2014. febr. 1. 15:43
 2/6 dirtboy ***** válasza:

a zsírnak is meg kéne lennie,ezért is kanalazzák a lenmagolajat,meg tököt

természetesen nem mindegy hogy milyen zsírsav is az amit beviszel.

2014. febr. 1. 16:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Mit olyan nehéz ezen megérteni? Fogyatékos vagy arról nem én tehetek! Van egy étrend amit eszek. Ez mellé eszek mást is aminek más fehérje, szénhidrát, zsír, egyéb(pl:víz) tartalma van. Eszek hamburgert mondjuk. Kérdés nem gond ha eszek mást is csak legyen meg a fontosabb fehérje és szénhidrát forrás?
2014. febr. 1. 16:03
 4/6 dirtboy ***** válasza:

ja hogy ennyi a kérdés,ezt én sem vágtam le, bár ma ezen nem lepődöm meg.

gondnak nem gond ha néha eszel ilyet csak jobban fogsz zsírosodni mivel azt írod hogy ezek már pluszok lesznek.

2014. febr. 1. 16:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet csalókaját enni, de nem jó dolog alapvetően. Ha sokat eszel, akkor a nagy kalóriatóbblet folytán bezsírosodhatsz.

Mértékkel kell csinálni.

2014. febr. 1. 18:15
 6/6 anonim ***** válasza:

a jó édes anyukádat fogyatékosozd le, miközben a kérdésed ugyan most már érthető, de cserébe triviális.

Ha az étrendeden felül(értsd: kalóriaszükségleten), pluszban viszel be rossz minőségű kaját, "csalókaját", akkor zsírosodni fogsz. Hogy mennyire, az sok mindentől függ. De továbbra is hangsúlyozom: a zsír is esszenciális tápanyag, tehát annak a bevitelére is figyelni kell.

2014. febr. 2. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!