Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzést ajánlotok...

Milyen edzést ajánlotok nekem,1 nap hány percben?

Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok, és mindenki cikizik azért, mert nem vagyok izmos, és úgy döntöttem az akarok lenni. Viszont fontos tudni rólam hogy vegetáriánus vagyok és még egy fekvő támaszt sem tudok csinálni. Napi hány percen/órán edzek, milyenféle gyakorlatokkal (pld.: felülés, stb.)?
2014. jan. 31. 07:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Fegyencedzést olvasd el.
2014. jan. 31. 07:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, olvasd el, és azért remélem a fehérjebevitelt megoldod, mert vegaként nehezebb bevinni a megfelelő minőségű és mennyiségű fehérjét, izmosodáshoz meg főleg. És sokan abba a hibába esnek, hogy teljesen megfeledkeznek a fehérje (és sok más anyag) megfelelő pótlásáról.
2014. jan. 31. 07:39
 3/6 anonim ***** válasza:
A vegák tálálék kiegészítőtt sem esznek ami állati eredetű (is)? Vagy vegája válogatja? Vagy hogy működik ez, nem vágom...
2014. jan. 31. 09:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, vannak a full vegák, akik semmilyen állati eredetűt nem esznek meg, még olyat sem, ami nem áll állat leölésével (pl. tejtermék), általában azért, mert elvből ezt kihasználásnak vélik. Aztán van mindenféle fokozat, pl. lakto-ovo vegák a névből adódóan már megesznek tejterméket és tojást, de vannak "ichtyovegák", akik szerint a hal, illetve némely szerint a primitívebb állatok még okésak, van, aki szerint a csirke is belefér, és én olyat is ismertem, aki zsírt (állatit), szalonnát evett, csak húst nem, ezért vegának tartotta magát, mivel szerinte magának a húsnak a nem evése tesz valakit vegává...Persze az, hogy ők ilyen-olyan vegáknak tartják magukat, egy dolog, nem jelenti azt, hogy a normális definíció csűrve-csavarva mindegyikre ráhúzható.
2014. jan. 31. 09:50
 5/6 anonim ***** válasza:

értem, kösz ddrake!

A kérdésre: Fegyencedzés nem rossz döntés elsőnek, főleg ha még egy fekvő se megy, az szép fokozatosan épül fel. Azért a sárga kapszulát sem árt elolvasni , lényeges információk vannak abban is!

A kaja elég fontos a növekedéshez, ezért se árt elolvasni a sárga kapszulát (a fegyencedzésben nem igen van róla szó)

Időben mérni nemigen lehet, intenzitás függő, egy óránál általában nem több (ezt mondják, nekem azért a súlyzós szokott tartani 1,5h)

Edzéstervet meg kár (szerintem) írni húzodzkodásról, széles fekvöről és hasonlókról amíg alap dolgok nem mennek, de fegyencedzés aztán hajrá!

2014. jan. 31. 10:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A fehérjét megoldom, eszek rendszeresen tojást, meg tejtermékeket is.:)
2014. jan. 31. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!