Energia, -cukormentes, édesítőszeres rostos üdítő?
Próbálok odafigyelni az étrendemre és arra hogy mit iszom.
A vizet nehezen viselem de nyomom viszont mellette szükségem van édes üdítőkre is.
Nyilván kólát nem fogok inni de cukor és "energia"mentes,üdítőt édesítőszerrel lehet?
Szerintem rosszabb, mintha cukros kólát innál.
Abban legalább nagy részt tudod mi van. És a cukormentesben, abban mi van?
De még senki sem bizonyította, hogy napi 3-5 dl kóla cukortartalma konkrétan tényleg elhízást, cukorbetegséget okoz.
Nyilván nincs jó az inzulin érzékenységre, de ha ennyi szénhidrátot eszik..
fél literben van úgy 50g cukor, ennyitől (ha már kenyeret, keményítőt, több cukrot nem iszik mellette) akkor nem olyan evidens, hogy elhízik/beteg lesz.
De ha elkezd hízni, akkor tudja, hogy emiatt (is) van. Ha viszont vegyszerekkel édesített leveket iszik, akkor nem tudja mi baja lehet, és amikor baja van akkor sem tudja hogy mitől van.
Nyilván én a semmilyen édesített lére szavazok, de egyszerűen némi cukrot nem tudok olyan gáznak tekinteni, mint ismretlen hatású édesítőket. De nem állítom, hogy ezt én ítélem meg jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!