Miért laposodik a fenekem?
Elkezdtem edzeni járni terembe. Minden edzést 20 perc futással kezdek. Sokat edzek popora mert nekem az a legfontosabb, viszont a helyett hogy kerekedne inkabb laposodik. Miért? Mit csinálok rosszul? Minél több sullyal kell edzeni inkabb kevesebbet? Vagy minél tobbet guguoljak kevesebb sullyal? Esetleg tobbet fussak? Vagy kevesebbet vagy csinaljak màs kardiot?
Válaszokat elore is koszonom!:)
Noss hetente többször is megyek január óta, elotte sose jártam edzotetembe, viszont sokat biciklizem és 12 évig táncoltam amit 2 évehagytam abba.
20 perc futas utan a lábas napon: kulso belso comb tarogatas 5×15 35 kg val.
Hason fekve lab felhuzas 5×22 ebbol 10et 20kg val 12ot 15kg val. Némi vádli utan kitörés 5kg kézi sulyzoval: 4×14. Ha van meg energiam gugolas azt meg sullyal n nagyon mert probalom szabalyosan.
Tobbi napon a heten hat mell ill kezi sulyzoval bicepsz tricepsz. Egy kis popsit mindig csinalok mind1 melyik nap van.
Ha nem edzos nap van akkor csak futok es gyakorlom a gugolast
A guggolás és kitörés legyenek az alapgyakorlatok.
Utána a combközelítò,lábfelhúzás és vádli.
Heti 1x kell megedzeni rendesen.Többször NE!
Az elejére csak 5 perc futást rakj.
A többit a végén.
És ugye kéne rendes fehérje és szénhidrátbevitel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!