Tudnátok mutatni motivációs videókat vagy zenéket?
Figyelt kérdés
Kéne valami motiváció, mert 15 éves vagyok 194 cm és 55 kg. Ez nagyon kevés, sokan mondták, hogy erősödnöm kéne, mert autószerelőnek tanulok.
Mindig halogatom, hogy majd holnap, vagy jövőhéten neki kezdek, de sose jutok el addig, hogy csináljam.
Tudnátok mutatni motivációs videókat vagy zenét?
Nem az a célom, hogy kigyúrt állat legyek, csak simán erősödni szeretnék.
2014. jan. 27. 12:41
1/5 anonim válasza:
Hello! Youtube-on zsákszámra vannak ilyen videók, keresgélj ami neked megfelelő, bár ez rossz hozzáállás szerintem. Valamelyest jó egy video vagy zene ha kicsit már kezdesz belefáradni az edzésbe, nincs kellő hangulat, de hogy még el se kezdted és már kell a motiváció, ez számomra kissé fura.
2/5 A kérdező kommentje:
Azért kell a motiváció, hogy legyen miért elkezdeni, mert most ez a hozzáállásom:
Majd holnap elkezdem, most nincs hozzá kedvem és ugyan ez lesz holnap is :/
2014. jan. 27. 13:22
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Én ezeket imádom: http://www.youtube.com/user/therawiron/videos
5/5 anonim válasza:
Schwarzenegger-es motivációs videót ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!