Oto chili gépet érdemes megrendelni?
Figyelt kérdés
Hasan kívül milyen izmot mozgat meg?
Jó persze én sem vagyok híve a napi 5 perces edzésnek, én ameddig bírom csinálom rajta az edzéseket!
40ezer ft maga a gép, megéri e az árát?
25/F
2014. jan. 25. 15:32
1/11 anonim válasza:
Szerintem nem! Has edzéséhez nincs szükség semmilyen gépre, rengeteg szögből megdolgozható még egy egyszerű haspad nélkül is. A 40 ezret inkább költsd csirkemellre+zöldségre
4/11 anonim válasza:
Ennek a húzódzkodó állványnak már több értelmét látom
5/11 A kérdező kommentje:
És konkrétan mi a bajod a Oto chili-vel?
2014. jan. 25. 18:07
6/11 anonim válasza:
A bajom az, hogy erősen túlárazott dolog, ennyit nem ér és mint írtam a hasat nagyon keményen meg lehet edzeni minden eszköz nélkül is. Ez a mozgásforma szerintem inkább a haskerékhez hasonlítható, ami jóval egyszerűbb dolog: [link]
7/11 anonim válasza:
Youtube-on is találhatsz sok jó edzésformát. Ez a kis kardió pl. (amiben has is van) csak 8 perc, de nem kell hozzá semmilyen drága eszköz: https://www.youtube.com/watch?v=SRB6c1cd_I4
8/11 A kérdező kommentje:
Akkor húzódzkodó állvány lesz szerintem.
2014. jan. 25. 19:11
9/11 anonim válasza:
A célodtól függ hogy mire van szükséged.
10/11 anonim válasza:
Haskereket vegyél!
3000 forint.
3 éve kondizom,genetikailag is nagyon jó hasizmaim vannak,de ezzel brutálisan ki lehet végezni őket.+hasprés és a húzódzkodón lábemelés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!