Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Erőnövelő kiegészítő?

Erőnövelő kiegészítő?

Figyelt kérdés

Üdv !

Tudtok valami jó kiegészítőt amivel 2x-esére növelhetem szinte az erőm, vagy másfélszeresére ?

2014. jan. 24. 15:01
 1/4 Lipton. ***** válasza:
Csak át kell változnod szuper csillagharcossá.
2014. jan. 24. 15:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Szerintem, meg az idióta válaszaid hagyd meg magadnak.

Egyébként, fekvenyomó versenyre készülök !

2014. jan. 24. 15:28
 3/4 Lipton. ***** válasza:
Hát ha arra készülsz akkor már tudnod kéne sztem, de amugy bármely NO fokozó jó erre :)
2014. jan. 24. 15:48
 4/4 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Rendkívül sok kiegészítő létezik, amiről azt mondják "erőt növel", izmot épít. Ezek közül sok jó, és sajnos még több silány minőség is megtalálható a polcokon.

Épp a kétszeresére receptet adni, őszintén szólva szinte képtelenség lenne, de cél mindenképpen lehet, hogy ezt a teljesítményt el akarod érni.

Amit te keresel, azt úgy hívják, hogy minőségi sporttáplálkozás. A nevében is benne van, hogy ezt egészséges módon kell megtenni! Ne a körfogatra menj, hanem az izmok teljesítő képességére! Azon belül is sportág specifikusan kell beállítani a táplálkozási programod. (Persze mellette az edzésprogramod is.)

2014. jan. 27. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!