Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez különlegesnek számít vagy nem?

Ez különlegesnek számít vagy nem?

Figyelt kérdés

Üdv !

Az lenne a kérdésem, hogy mostanába egyre durvábban edzek, a környezetembe levők is észrevették, akik a terembe ismernek.

16 éves vagyok, 173cm és 66 kg !

Bicepszem kerülete : 34-35cm közötti kb !

Állva 2 kezessel :

1. Sorozat : 12 ismétlés 25 kg-al

2. Sorozat : 10 ismétlés 30 kg-al

3. Sorozat : 8 ismétlés 35 kg-al

4. Sorozat : 4 ismétlés 40 kg-al

Ez mennyire számít jónak az én koromba, vagy más is ennyivel kezdi, csak érdekel, mivel páran mondták nem vagyok semmi. Nem pöffeszkedésből írom ki, hanem, mert vannak itt tapasztaltabb edző emberkék !

Ez erősnek számít az én koromba, 2 hónapja edzek.

És egyre csak megyek fönnébb a súlyokkal, minden gyakorlatnál.

Ne dolgozzak ilyen nagy súlyokkal ? Hagyjak alább vagy növelhetem ha bírom.

A normális, értelmes válaszokat előre is köszönöm !

A zöld kéz megy !

UI: csak 10 percet volt bedurranva a bicepszem, bicepszezés után ez normális ? Másoktól hallottam több órán be van nekik durranva ? Hogy is van ez ?

2014. jan. 22. 22:18
 1/3 A kérdező kommentje:
Mielőtt megkérdezné valaki, nem rángatom a súlyokat, szabályosan végzem el a gyakorlatokat !
2014. jan. 22. 22:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Teljesen átlagos, ha ennél kevesebb menne lenne a baj. Ne hidd, hogy ez már csoda azért, van, aki 15 évesen már belenyom 120 kg-ba és 150 kg felett húz fel. Az, hogy mennyivel bicepszezik valaki meg pont semmit nem jelent mivel az egy izolációs gyakorlat.
2014. jan. 23. 00:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Így van, ha +40 kgal húzódzkodnál vagy 120al nyomnál fekve az kiemelkedő lenne, de ez nem..
2014. jan. 23. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!