Testépítők! Így el lehet kezdeni?
kb. 180 centi vagyok és 60-65 kg között, rengeteget olvastam a body.builder.hu-t, a sárga kapszulába is beleolvastam, de sok újat nem tudtam meg, fegyencedzés is megvolt. Kialakítottam egy étrendet, sajnos nincs sok pénzem, így a kajából kb 90-100g fehérjét tudok fedezni, de a megfelelő fehérje étrendkieget még nem találtam meg (ami persze nem 7-8e/kg)... ch csak kajából megy. rájöttem, hogy semmi vitamint nem szedtem eddig, amire alapból is szükségem lenne, így a daily vitaminról olvastam mint belépőszint, úgyhogy meg is rendeltem. Edzés heti 5 alkalommal otthon, fegyenc+súlyzó+húzódzkodó(fekvenyomó rúd elengedhetetlen?). 1.5 hónapja csinálom, állóképességem kb a duplája, látványban nem sok változás.
Szóval a konkrét kérdés, hogy jó ez így egyáltalán? Nyilván hozzá lehet még rakni és érdekel is minden "költségkímélő" dolog, amivel nagyban hozzá tudnék járulni a fejlődéshez!
Első vagyok!
pl a csirkemell helyett az elején tökéletes választás a csirkecomb is,és olcsóbb is! Ha eszel zabpelyhet,a sparost ajánlom,vagy a tescost,bár az ehetetlen. Szóval tudsz spórolni igy is.
Az előzőek vagyok.
Kenyeret én sem eszem,csak ha főzelék is van itthon.
Én rántottát is csinálok néha,bár az kevés fehérjeadag egyszerre, ( 3 tojásból) így azt csak ilyen fehérjepótlásnak szoktam,ha a helyzet megkívánja. De a rántotta mellé se eszek kenyeret.
Halat én pl nem is eszem,de a változatosság kedvéért kössz a tippet ;)
De a reggelidet megcsinálhatod zabpelyhes rántottának is pl. Keress rá neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!