Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mikor, milyen tápkieg, kaja...

Mikor, milyen tápkieg, kaja menjen?

Figyelt kérdés

Helló!

-Az alábbi táplálékkiegészítőket mikor és hogyan alkalmaznátok?( Már megvettem őket régebben )

-Syngex tejsavófehérje (nincs belőle már sok)

-Stillmass 6:3:1

-Sillmass kazein

-Super Carb fast

-Multi Pro

-Arthro Guard

-Scitec 100%Krea monohydrát (Talán még várnék vele)

-Elég vékony vagyok, elég lesz 116g körüli fehérje, 290g szénhidrát? Ezekben ugye benne van a protein shake és az 50g. gyors CH.

-Kezdő átmozgató edzéstervvel kezdjem?

-A suli miatt ugye csak a reggelim lenne teljesen tiszta (zabpehely+Syngex menne) meg az ebédem d.u. 1-2 óra fele. A reggeli és az ebéd közötti egyszerűen kivitelezhető kajákat tudnátok ajánlani, amit suliba is vihetek?

Köszi mindent!

2014. jan. 20. 20:37
 1/1 norbi2010 ***** válasza:

Syngex tejsavófehérje: nem ismerem de mivel tejsavó, inkább edzés után, testsúly felének megfelelő fehérje grammban.

Stillmass 6:3:1: nem hallottam még róla

Sillmass kazein: este

Super Carb fast: edzés után a fehérjével

Multi Pro: valamikor napközben

Arthro Guard: ezt is

Scitec 100%Krea monohydrát: ez mehet a ch-val meg a fehérjével edzés után

Hány kiló vagy?

Iskolába meg ha tudsz csinálni, akkor csirke+rizst vihetsz ételhordóban, vagy mondjuk tonhalat, de e mellé nem árt azért egy csomag rágó. :D

2014. jan. 20. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!