Járjak konditermbe "Gyúrni" vagy fogyózzak? (Többi lent)
Figyelt kérdés
173 cm 72 kiló 17 éves Fiú vagyok ami rajtam van felesleg azt először adjam le vagy edzek és utána fogyjak?2014. jan. 18. 23:36
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem olyan sok felesleg van rajtad. 173 cm 72 kg szerintem maximum egy 7-8 kg lehet rajtad.
ha erősödni akarsz és izmot felszedni és kicsit fogyni akkor kondi vagy fegyencedzés.
ha csak fogyni akkor csak fogyni.
úgymond a feleslegedet át tudod alakítani izommá.
ez mind tudtommal így van. 17éves vagyok. remélem tudtam segíteni.
Edzél és fogysz úgy is :)
2/4 anonim válasza:
Attól , hogy 17 éves még nem egy genetikai csoda és nem tudja a zsírt izommá alakítani.
3/4 anonim válasza:
Elmondom neked hogy oké én 15 éves, de 170 magas és 70 kiló vagyok :'D ~6 kiló van rajtam feleslegbe és nem fogyózok, hanem leedzem. Izomépítéshez EZ TÖKÉLETES !!! Mert el ég és átadja az izomnak a tápanyagot meg mindent :D És a kondisok is amikor tömeget növelnek, többet esznek, amit leedzenek. Szóval ne fogyózz mert nem jó (próbáltam régen). Inkább eddz ! :D
4/4 anonim válasza:
Hogy mi a francokat hordanak itt össze... tudom, elkéstem, de hátha lesz még valaki aki olvassa ezt!
NEM LEHET ZSÍRT IZOMMÁ ALAKÍTANI!!!!!
Tömegelés: Minél több izom felszedése minél kevesebb zsír felszedése mellett.
Szálkásítás: Minél több zsír vesztése, minél kevesebb izom vesztése mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!