kb 188cm vagyok és 60kg,tehát egy 10-20kg-ot szeretnék hízni de valahogy nem tudok felmenni :S
a legfőbb részek amit erősíteni akarok az a láb,kar,hát(a gerincferdülés miatt meg igazából egyenletesen tehát nem egy célra fókuszálni.
nem akarok különböző tablettákat meg vitaminokat szedni
-mit érdemes/kell vennem...többen a fehérjét ajánlották(természetesen napi rendszerességgel edzenék min 2-3 órákat)
2014. jan. 17. 20:17
1/10 anonim válasza:
Alapismereteket kell szedni, naponta 2-3 óra edzésnek nincs értelme.
Vitamint miért nem?
Ja meg persze étrendet.
2014. jan. 17. 20:25
2/10 anonim válasza:
Naponta vigyél be kb. 4-5g/tsk szénhidrátot.
És hetente edzd le az összes testrészed mert ha nem akkor elég furcsán fogsz kinézni...
2014. jan. 17. 20:37
3/10 anonim válasza:
Először tedd rendbe az étrendedet utána szerintem tömegnövelőt és vitamint lenne érdemes venned. 2-3 óra edzés értelmetlen ha jól tudom 1 óra bőven elég de az legyen intenzív! Aztán azt sem értem hogy mi a bajod a vitaminokkal hiszen az a legfontosabb táplálékkiegészítő!
2014. jan. 17. 20:53
4/10 Valter6672 válasza:
Nem akarsz vitamint szedni, és napi 3 óra edzés? Akkor elsőnek kezdj azzal, hogy sokat olvasol.
2014. jan. 17. 20:55
5/10 anonim válasza:
Ha anyagilag belefér akkor ezeket nagyon tudnám ajánlani neked: [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!