Mért vagyok éhes?
Figyelt kérdés
Rendes étrendem van, de egy adag kaja után 20-30 perccel már éhes vagyok, mi lehet a probléma? (az adagok nem kicsik 5 adag van)2014. jan. 17. 16:21
1/7 anonim válasza:
Én meg rohadt szomjas vagyok! Iszom, teát, csak szomjasabb leszek, oké, iszom vizet, mert az a legjobb, erre nem szomjasabb leszek?!?!? Kész katasztrófa! Befeküdtem a csap alá és 10 percig alatta voltam és ittam! :DDDD Te is próbáld ki ezt, de ne feledd, a csapból kaja nem jön, te edd degeszre magad! :) Jó étvágyat! :)
2/7 anonim válasza:
jézusom de szar volt
velem is ez van kitágul a beled,én óránként eszek ,de tudnék simán én is fél óránként enni de nem zabálj csak attól nősz
3/7 anonim válasza:
Evés alatt csak 20 perc után keletkezik teltségérzet, szóval amit én javaslok, hogy vagy egyél lassabban, vagy pedig ha még éhesnek érzed magad, igyál pár pohár vizet. Amit te érzel, az nem igazi, hanem csak pszichikai éhség, aminek elég egy kis víz.
4/7 anonim válasza:
De jó neked, én meg úgy küzdöm le a kaját magamon.
5/7 A kérdező kommentje:
3. Mindig iszok hozzá, de még így is :/
2014. jan. 18. 12:03
6/7 anonim válasza:
Akkor egyél lassabban és ha megkajáltál, akkor foglald el magad valamivel! Tanulj, olvass stb. Én például ha utazom, vagy valakivel beszélgetek, egyáltalán nem érzem magam éhesnek, akkor sem ha mondjuk már 5 órája nem ettem semmit.
7/7 A kérdező kommentje:
Oké, kösz majd megpróbálom!
2014. jan. 18. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!