Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akinek csapott, keskeny...

Akinek csapott, keskeny vállai vannak, az is ki tud egy ilyen szélességű vállat hozni kemény munkával?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2014. jan. 16. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
széles hátizom+ gömbölyű váll, és kész is dolog. Akkora vállad sosem lesz, mint aki széles vállövvel született, de ha edzel rendesen, akkor ezzel nem lesz gond.
2014. jan. 16. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Phil Heath is keskeny vállövű...
2014. jan. 16. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Hasonlót igen. Nekem is aránytalanul, csúnyán keskeny volt a vállam, mert a csontozatom olyan, meg vékony is voltam, de sikerült egy kis izmot ráépíteni és így már már deltásodok.
2014. jan. 16. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudjatok ezeken a képeken egyiknek sincs széles válla!! Amúgy ez genetika kérdése, lehet kerek vállad, meg minden, de akkor se leszel széles! Persze ha nagyon vékony a derekad, akkor optikailag szélesebbnek fog látszani, tehát szerintem ilyet ami a képen van, simán el lehet érni naturalban is, bár így hogy nem látunk nehéz megmondani! Én pl alig vállazok, mert így is túl széles, aránytalan pl a combomhoz, és most ezen akarok javítani, tehát ezzel csak azt akarom mondani, hogy az összkép számít! !!
2014. jan. 17. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!