Mi a véleményetek az alábbi termékről?
Szeretném elkezdeni ezeket az edzéseket, mivel terembe nem tudok eljárni, de mindenképpen tartani akarom a jelenlegi állapotot.
Természetesen a TRX-re gondoltam először, de 60 ezer forintot nem tudok kiadni érte. A vaterás, 24 ezres, számla, garancia nélküli termékekben nem bízom, szerintetek mekkora a különbség a TRX és a linkelt termék minősége és hatása között?
Szia!
A TRX abszolut tul van arazva, ezt mindenki tudja...koszonheto a jo marketingnak.
Az altalad belinkelt eszkoz is tokeletesen megfelelo edzesre.
Bar akkor mar inkabb erdemes a RIP 60 -at venni, mivel tobbet tud /a TRXnel is tobbet tud!!/, es ar ertek aranyban a legjobb!!
Alig par ezer forinttal dragabb csak, mint amit belinkeltel es ez nemzetkozileg is ismert marka.
Egy jo osszehasonlito cikk amugy:
Es jelenleg amikor irom, akkor rip 60-at innen lehet megvenni a legolcsobban, ingyenes hazhozszallitassal!
Hajra! Jo edzest! :-)
Szia!
Köszi a választ, időközben én is felfedeztem a Rip 60-at és már meg is rendeltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!