Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondoltok az alábbi...

Mit gondoltok az alábbi termékről? (Mellformázás/növelés)

Figyelt kérdés

[link]

Itt van leírva pár dolog, de sejtem, hogy a fele vetítés, legalábbis nekem úgy tűnik. Igazából véleményekre lennék kíváncsi, jó lenne, ha valaki, aki már használta tudna írni. Minden ilyen krém átverés?

Nekem nincs megereszkedve a mellem, annyi az egész, hogy kicsinek találom. De még csak 19 éves vagyok, feszességgel nincs gond. Használhatom én ezt a krémet? Vagy ne kockáztassak?

2012. júl. 26. 22:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon olcsó...és nem hiszem, hogy bármit is érne...:/

18L

2012. júl. 26. 22:58
 2/11 A kérdező kommentje:

Én is attól félek.

De egyébként most itt egy kérdés ihletett meg, ahol egy válaszoló a Hot gél-t írta, hogy milyen hasznos. Aztán rákerestem, hogy mi is az, mert még nem hallottam :) Ezen az oldalon meg érdekes mód megint a mellnövelős cuccok felé tendálódtam és hát ezt találtam... De az a Hot gél sem egy drága valami, mégis jónak ítélték!

Azért még várok válaszokat, hátha... :)

2012. júl. 26. 23:04
 3/11 anonim ***** válasza:

Sajnos az összes ilyen litty-lötty kamu. Nincs olyan krém vagy bármi más módszer, amivel növelni lehetne a melled méretét. Ez adottság kérdése(vagy a plasztikusé :-)).

Ne dőlj be ilyeneknek!

2012. júl. 26. 23:09
 4/11 A kérdező kommentje:
Jól van, hát köszönöm azért! :)
2012. júl. 26. 23:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Én sem hiszek az ilyen kencékben,de mit veszíthetsz.Nem olyan drága,szóval legalább elmondhatod,hogy te megpróbáltad:)
2012. júl. 26. 23:30
 6/11 Ⱳhite ßelle ***** válasza:

Nézd meg az oldalt, sok év tapasztalatai egy helyen.

www.termeszetesmellnoveles.blogspot.com

2012. júl. 26. 23:31
 7/11 anonim ***** válasza:
pénzkidobás
2012. júl. 26. 23:31
 8/11 A kérdező kommentje:

Ennyi sok véleményt elolvasva, kezdem azt hinni, hogy akinek valóban nőtt, annak amúgy is nőtt volna... Basszus, na jó. Nem is nézegetek tovább ilyen izéket :D

Köszi a válaszokat! :)

2012. júl. 26. 23:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem akarlak kiábrándítani, de ezek közül az idióta mellnövelő szerek és formázók közül egyik sem ér semmit, csak átverés
2012. júl. 27. 09:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is 19 vagyok, és hát elég kicsike a mellem! :/ A barátom szerint neem, jó ez így,neki tetszik. ami aranyos is tőle, de én meg sokszor nem érzem magam jól meg elég nőiesnek,magabiztosnak ez miatt. Műmellet viszont nem szeretnék, egyrészt mert rohadt drága, másrészt hát nyilván nem egészséges, meg a páromnak sem tetszenek az ilyenek. De hát létezik akkor vmi megoldás ilyenkor? :/
2012. júl. 27. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!