Mit gondoltok az alábbi termékről? (Mellformázás/növelés)
Itt van leírva pár dolog, de sejtem, hogy a fele vetítés, legalábbis nekem úgy tűnik. Igazából véleményekre lennék kíváncsi, jó lenne, ha valaki, aki már használta tudna írni. Minden ilyen krém átverés?
Nekem nincs megereszkedve a mellem, annyi az egész, hogy kicsinek találom. De még csak 19 éves vagyok, feszességgel nincs gond. Használhatom én ezt a krémet? Vagy ne kockáztassak?
szerintem nagyon olcsó...és nem hiszem, hogy bármit is érne...:/
18L
Én is attól félek.
De egyébként most itt egy kérdés ihletett meg, ahol egy válaszoló a Hot gél-t írta, hogy milyen hasznos. Aztán rákerestem, hogy mi is az, mert még nem hallottam :) Ezen az oldalon meg érdekes mód megint a mellnövelős cuccok felé tendálódtam és hát ezt találtam... De az a Hot gél sem egy drága valami, mégis jónak ítélték!
Azért még várok válaszokat, hátha... :)
Sajnos az összes ilyen litty-lötty kamu. Nincs olyan krém vagy bármi más módszer, amivel növelni lehetne a melled méretét. Ez adottság kérdése(vagy a plasztikusé :-)).
Ne dőlj be ilyeneknek!
Nézd meg az oldalt, sok év tapasztalatai egy helyen.
www.termeszetesmellnoveles.blogspot.com
Ennyi sok véleményt elolvasva, kezdem azt hinni, hogy akinek valóban nőtt, annak amúgy is nőtt volna... Basszus, na jó. Nem is nézegetek tovább ilyen izéket :D
Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!