Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A konditeremben felfigyelnek...

A konditeremben felfigyelnek egyes emberekre?

Figyelt kérdés

Üdv !

Az lenne a kérdésem, hogy a konditerembe felfigyelnek egyes emberekre, akiről elkezdenek idővel beszélni ?

Úgy értem, tegyük fel belép a terembe egy 15-16 éves gyere, rá 7-8 hónapra, 1 évre hihetetlen eredményeket ér el, mindenki szeme láttára. Nagyon keményen dolgozik, néha felkérik, hogy segítsen másnak guggolásban vagy itt ott és cserébe neki is segítenek.

Meg hasonló történeket ?

Történt már körülöttetek ilyensmi ?

2014. jan. 12. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden normális teremben így egy, ez nem felfigyelés kérdése.
2014. jan. 12. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz több évet odajárni hogy megkérjenek (és fordítva). Edzeni inkább egy társsal érdemes (aki vagy profi, vagy ugyanolyan kezdő mint te). Ha nincs, akkor haverkodj össze valakivel (aki mindig akkor jár mint te).
2014. jan. 12. 15:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Leginkább area figyelnek aki nagyon állat vagy nagyon szerencsétlen.
2014. jan. 12. 16:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát általában én azért figyelek fel a kis 15-16 éves taknyokra, mert többet pofáznak, mint edzenek, mindig láb alatt vannak (persze, rakd csak a szaros franciarudadat a guggolóálványra) szinte soha nem pakolnak vissza. Bezzeg ha rájuk szólok, mindig van egy ok, hogy mértnem.

Persze folyamatosan magukat stírölik a tükörben, csak nemtom mit kéne látni. Állandóan olyan kiegekről dumálnak, amiről soha nem hallottam, de nekik beütött, már 65-el szériáznak. :D

De a kedvencem, amikor tanácsokat osztogatnak, meg kijavítanak. Nem zavarja őket, hogy már akkor gyúrtam, amikor az apjuk tökébe se voltak...

Úgyhogy nyugi, észre fognak venni...

2014. jan. 12. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!