A konditeremben felfigyelnek egyes emberekre?
Üdv !
Az lenne a kérdésem, hogy a konditerembe felfigyelnek egyes emberekre, akiről elkezdenek idővel beszélni ?
Úgy értem, tegyük fel belép a terembe egy 15-16 éves gyere, rá 7-8 hónapra, 1 évre hihetetlen eredményeket ér el, mindenki szeme láttára. Nagyon keményen dolgozik, néha felkérik, hogy segítsen másnak guggolásban vagy itt ott és cserébe neki is segítenek.
Meg hasonló történeket ?
Történt már körülöttetek ilyensmi ?

Hát általában én azért figyelek fel a kis 15-16 éves taknyokra, mert többet pofáznak, mint edzenek, mindig láb alatt vannak (persze, rakd csak a szaros franciarudadat a guggolóálványra) szinte soha nem pakolnak vissza. Bezzeg ha rájuk szólok, mindig van egy ok, hogy mértnem.
Persze folyamatosan magukat stírölik a tükörben, csak nemtom mit kéne látni. Állandóan olyan kiegekről dumálnak, amiről soha nem hallottam, de nekik beütött, már 65-el szériáznak. :D
De a kedvencem, amikor tanácsokat osztogatnak, meg kijavítanak. Nem zavarja őket, hogy már akkor gyúrtam, amikor az apjuk tökébe se voltak...
Úgyhogy nyugi, észre fognak venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!