Mark Wahlbergnak mekkora itt a felkar átmérője, koxos?
Meg cuccol.
Kérdező, semmi hű de extra tanácsra nem kell gondolni. Csak legyél gazdag és híres. És van időd az edzésre és az életmódra összpontosítani, valamint van pénzed minőségi ételre, kiegészítőkre és persze anyagra, meg egy szakértőre, aki felügyel.
Hihetetlen dolgokat tudnak ezek a profi edzők csinálni az emberi testtel..olvastam egy boxolóról akiről 1 nap alatt leszedtek 5 (!) kilót.
Nem hinném hogy ezért koxolt de mindenből a legjobbat kapja és neki ez a munkaja.Hogy úgy nézzen ki ahogy megkövetelik.
"ddrake, vannak jobb, minőségibb szteroidok, amiktől nem lehet az embernek baja?"
Nem tőlem kérdezted, de... Nézd, a szteroidok nagy része nem káros, ha átmenetileg és ésszel csinálja az ember... illetve olyan mértékben nem káros, mintha mondjuk elszívnál egy hét alatt 5 doboz cigit és többet nem. Leterheli a szervezetet, de ha rendszert nem csinálsz belőle, akkor nem fogsz meghalni tüdőrákban pont ezért és nem halsz meg májelégtelenségben pár hét szteroidozástól sem. De az a legnagyobb igazság, hogy hosszútávon a legtöbb szteroidnak nem tudjuk a hatását.
Nem nagyon koxolt, olvass riportot vele, Drugs Bunny is kivesézte a témát a rádióban + cikk is volt a builderen !
Akinek van pénze, ideje, jó edző, felszerelés.
Neki ez a munkája, ez a feladata semmi másra nem kellett öszpontosítson, napi 10-11x étkezett, olvastam még éjszaka 3 kor is felkelt kajálni.
Persze, nem mondtam biztosra, hogy kokszolt, de mondjuk azért egy-két színésznél ez már nem kérdés.
És igen, nem ugyanazt a szteroidot fogja használni egy lakótelepi gyurka, mint amit a profi testépítők, vagy sztárok, akik mellett nem mellesleg, ahogy mondtam, sokszor ott a szakértő is, és azért ez sem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!