Ez mennyire számít normális étkezésnek nem túl sok nem vagyok beteg?
Figyelt kérdés
2 éve kezdtem el testet építeni,azóta rengeteget kajálok és szerintem ez már teljesen nem normális fél óránként megéhezek tök mindegy mi mennyit ettem fél óra múlva éhes vagyok.
Mai napi kajám ebből állt 10db tojás,1kiló csirke,2doboz szardinia,2kiló rizs(kifőzve),30gram proteinpor
2014. jan. 8. 21:45
11/13 anonim válasza:
ha nem szénhidrátból, hanem fehérjéből és zsírból próbálnátok fedezni a kalóriamennyiséget sokkal jóllakottabban éreznétek magatokat egész nap...
12/13 dirtboy válasza:
tegnap 23:41
lehet hogy megy neki a zsír is attól még hogy nem írta oda hogy 1-2kanál olajat is benyom.
13/13 A kérdező kommentje:
mért a 10db tojásból 1kiló csirkéből és 2doboz szardiniábol szerinted mit fedezek ha nem a fehéjrét??igy van lenmagolaj is megy reggel és délutan evések közt
2014. jan. 12. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!