Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » The Rock is eszik rántott...

The Rock is eszik rántott húst és főtt tojást?

Figyelt kérdés

2014. jan. 8. 10:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Miért pont konkrétan ezekre vagy kíváncsi?

valószínűleg eszik, de nem önmagában ettől néz ki úgy, ahogy.

2014. jan. 8. 11:02
 2/13 A kérdező kommentje:
Gondolom szteroidba van napirozva
2014. jan. 8. 11:03
 3/13 anonim ***** válasza:

Sok ember általában azt mondja szteroidozik.

Jómagam is azt mondanám, hogy szed cuccokat.

Ám, ne felejtsük el, hogy én emlékszem 14 éves koromban, amikor először megláttam, akkor se volt elengedve a csávó. Az összes filmét végig nézve folyamatosan felépíthető egy fejlődési ciklus. 10 éve biztos hogy folyamatosan gyúr. Szóval nem tartanám kétségesnek, hogy ennyi idő alatt simán is feltudja edzeni magát az ember.

Ugye a sportolók átlagnál többet esznek, hamarább lesznek éhesek. Magamon is tapasztaltam, szal hiába jön nekem mindneki azzal hogy nem is bírna annyit enni egy nap.

Bezony több éves edzés igencsak meglátszik az emberen főleg ha intenzíven tolta. Én volt hogy hónapokat hagytam is, de 4 év alatt 30 kg-t híztam nem sok felesleggel. És akkor még nem beszélve arról, h sokszor hagytam ki.

Bár én hajlok afelé, ilyen izomzatot csak szteroiddal lehet, ami Rocknak van. Jó lenne, ha erről ő beszélne én kiváncsi lennék rá.

2014. jan. 8. 11:16
 4/13 anonim ***** válasza:
17%
Ja válaszra válaszolva, nem hiszem hogy rántott húst enne, inkább pároltat, vagy halat tudnék elképzelni, egy ilyen ember erő pótlásához. A tojás megfőve, nem olyan jó mint nyersen... A hő hatására kicsapódik a fehérje, ami a fehérje tartalom rovására menne... :)
2014. jan. 8. 11:19
 5/13 anonim ***** válasza:

Múltkor szét lettem oltva, de szerintem is elérhető egy olyan test szteroid nélkül, ha becsületesen csinálja az ember.

Majnem 2 méter és úgy 120 kiló, nem elérhetetlen.

Persze hogy ő mit csinált azt csak ő tudja:D

2014. jan. 8. 11:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem érhető el
2014. jan. 8. 11:34
 7/13 anonim ***** válasza:

59%-os, második válaszoló, ne mondj már ekkora hülyeségeket.

Kisebbik dolog, de az erő attól függ, hogy rántott húst vagy párolt halat eszik az ember?

A tojásos dolgot pedig te sem gondolhattad komolyan. Kicsapódik a fehérje, ezért a fehérjetartalom rovására megy? Ennyi erővel együnk mindent nyersen, a húst is, nem?

De mindegy is, mert alapból marhaság volt, mivel a fehérje ugyan kicsapódik, de attól még ugyanazokból az aminosavakból fog állni, és ez a lényeg. Olyan ez, mintha lenne egy igazgyöngy láncod, amiről el szeretnéd adni az igazgyöngyöket, tehát szétvágnád és leszednéd róla a gyöngyöket (gyöngy=aminosav, gyöngysor=fehérje). Teljesen mindegy tehát, hogy a lánc előtte milyen állapotban volt, értsd, teljesen kiegyenesítve, vagy állatira összegubancolva.

A másik dolog, hogy a fehérje kicsapódása a hő hatására pont, hogy segíti az emésztődését, nyersen ellenkezőleg, nagy része a nyers tojásnak nem szívódik fel, hasmenést is okoz valamilyen szinten, így más anyagok felszívódását is rontja. Tehát pont hogy hátrébb vagy a nyers tojással a főtthöz képest, ami a fehérje hasznosulását illeti.

Következő rossz tulajdonsága a nyers tojásnak, hogy megköti a biotint, elrontja a hasznosulását, súlyos esetben hiánybetegséget is okozhat.

Nem mellesleg szalmonellát is kaphatsz tőle, akkor meg aztán lesz egy szép kis visszaesésed, ha másfél hétig húszpercenként jársz a slozira, véres hasmenéssel, elhiheted.

Szóval nem, nem eszünk tojást nyersen, és nem mondunk róla megalapozatlan dolgokat.

A Rock pedig már csak azért is gyanús kéne hogy legyen az embereknek, mert filmről filmre azért elég nagyokat képes ugrálni, elég sok izmot képes magára felpakolni, mint például ha megnézzük a Pain&Gain-es szintjét, és hogy ezt mennyi idő alatt dobta fel. Oké, nem egy átlagos genetikával van megáldva, de ne legyenek képzeteink.

2014. jan. 8. 11:45
 8/13 anonim ***** válasza:
Sziklát eszik. Betonba panírozva.
2014. jan. 8. 12:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg börtönben van, mert bezárták emberölésért, láttam a Pain and Gainben! Kb ennyi értelme a kérdésnek.
2014. jan. 8. 13:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Főtt gránitot.
2014. jan. 8. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!