Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mitől lehet ennyire megnőve a...

Mitől lehet ennyire megnőve a kéz?

Figyelt kérdés

Üdv !

A kérdés az lenne, hogy 2 ismerősömnél is láttam 1-1 képet facebook-on, hogy picit nagyobb a kezük, a képük nagyon hasonló ezért keltette fel a figyelmem.Valóban nagy kezük van, de mintha nagyobb lenne a szokásosnál. Hot Blood-al bedurrantották az izmokat, vagy hogy lehetséges. Itt a kép :

[link]

A képen 2 különböző személy van !

A válaszokat előre is köszönöm !

2014. jan. 6. 18:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Mind2 haverom, de nem közeli, a terembe ismertem meg őket !

2 különböző ember, elég nagy a bicepszük, de ezen a képen felülmulják ami normális állapotban van.

2014. jan. 6. 18:56
 12/17 dirtboy ***** válasza:

akkor így nem tudom meg mondani,a jobb oldalira lenne tippem de így hogy elvan a kép nagy része rejtve így nem látom amit látni kéne.

a bal oldalinak meg ezért olyan a bicepsze mert a karja be van hajlítva és a tenyere is befelé néz. /na meg tuti feszít is/

nézd meg a bicepszed hajlított karnál mennyit változik ahogy tekergeted a kézfejed.

2014. jan. 6. 19:04
 13/17 A kérdező kommentje:
érdekes, köszi szépen a normális választ :)
2014. jan. 6. 19:07
 14/17 A kérdező kommentje:
Jobb oldalira a tipped leírhatod :)
2014. jan. 6. 19:09
 15/17 dirtboy ***** válasza:

annyi hogy ha közelről van fényképezve valaki akkor könnyen lehet nagyobbnak mutatni valamit ha az előrébb van egy kicsit.

pl ha 20cm ről lefényképezed az arcod akkor b aszott nagy orrod lesz,aránytalan lesz a kép.

ezért is szoktak a fotósok vagy távolabbról fényképezni és zoomolni vagy ku rva nagy lencsés objektívet használnak.

ezen a képen is ha közelről van és szerintem elég közelről van akkor a csávó csak kicsit előrébb tartja a karját a testétől és máris nagyobbnak néz ki a karja a 2D képeken.

2014. jan. 6. 19:24
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor vannak fotózási meg tartázi trükkök, igen a képzfej állása fontos..
2014. jan. 6. 19:30
 17/17 A kérdező kommentje:
*kéz tartási
2014. jan. 6. 19:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!